Menu

Hulp gevraagd onderzoek goede acne-zorg

donderdag 14 december 2017

Femke de Vries doet wetenschappelijk onderzoek naar de vraag, of de zorg voor acne-patienten doelmatiger en doeltreffender georganiseerd kan worden. Zij betrekt daar ook de rol van schoonheidsspecialisten bij en heeft onze hulp gevraagd.

Hulp gevraagd onderzoek goede acne-zorg

Wie is Femke de Vries?
Even voorstellen: Mijn naam is Femke de Vries. Ik heb altijd al een grote affiniteit gehad met patiënten met acneproblematiek en heb de afgelopen jaren deze grote patiëntengroep dan ook vanuit verschillende invalshoeken mogen helpen:

  • allereerst als behandelend schoonheidsspecialist
  • daarna als huidtherapeut
  • en op dit moment werk ik samen met het Radboud UMC Nijmegen en de Hogeschool Utrecht aan een promotieonderzoek waarin ik onderzoek of de zorg, specifiek rondom patiënten met een acne zorgvraag, doelmatiger en doeltreffender georganiseerd kan worden.

Invullen korte enquête
Om deze zorg te kunnen verbeteren is het belangrijk om inzicht te krijgen in de manier waarop de acnezorg nu binnen Nederland georganiseerd is. Zou u daarvoor een korte enquête willen invullen? Dat vraagt ongeveer 1 minuut van uw tijd. 

Meewerken aan interview
Daarnaast ben ik op zoek naar schoonheidsspecialisten die het leuk lijken om met mij dieper op het onderwerp acnezorg in te gaan, in de vorm van een interview. U kunt uw interesse voor deelname aan het interview aangeven in de laatste vraag van de enquête. Zo'n interview duurt ongeveer een uur en vindt plaats in uw salon.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.