Menu

Hulp gevraagd: training Nederlandse schoonheidsspecialiste Euroskills

dinsdag 15 mei 2018

Ben jij bereid wat tijd en begeleiding te steken in de training van een jonge top-schoonheidsspecialiste? Lees dan snel verder!

Hulp gevraagd: training Nederlandse schoonheidsspecialiste Euroskills

Ivana Sneujink uit Schoonhoven heeft in maart de nationale finale schoonheidsverzorging gewonnen van Skills Heroes. Dat is een kampioenschap voor jonge vakmensen tot 25 jaar in allerlei beroepen, waaronder ook schoonheidsspecialist. Van 26-28 september vindt het Europese kampioenschap plaats in Boedapest. Uiteraard krijgt ze veel extra training vanuit haar school, ROC Midden-Nederland. Maar om echt excellent te worden, heeft ze specifieke training nodig.

Ben jij als ervaren vakvrouw in één van onderstaande terreinen bereid haar te helpen? Stuur dan snel een mail naar communicatie@anbos.nl. Dan coördineren wij het verder. Het gaat vooral om verdere precisie aanleren, en oefenen om sneller te worden. De bedrijven die helpen, worden in de publiciteit rond EuroSkills genoemd als mede-opleider.

Wenkbrauwen
Veel trainen in het epileren en tekenen van de perfecte wenkbrauwen.

Waxbar
Een paar dagen veel harsen om tempo te krijgen en handige methodes te ontwikkelen. (school pakt daarna het deel over de regels wel weer op, het gaat vooral om het ontwikkelen van snelheid en handigheid).

Pedicure
Op school heeft ze dit keuzedeel al afgerond. Knippen, eelt vijlen en nagelriemen bewerken kan echter nog beter en sneller.

Manicure
Liefhebber gezocht die haar helpt om perfecte handen en nagels te creëren: van basis- naar topvaardigheden. Inclusief gellak, kleur en French nails: dit moet vooral sneller worden..

Make-up
Een goede visagist die haar de basistechnieken aanleert en goed leert blenden. Daarnaast ook een make-up artist gezocht die haar leert om wedstrijd make-ups te maken: groots denken.

Lichaamsmassage
Werkhouding en beweging aanleren, en veel variatie in grepen.

Gelaatsmassage, hoofdhuid/oormassage
Ook hier: veel variatie in grepen aanleren.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.