Menu

Informatiebijeenkomst witte lijst leveranciers

dinsdag 07 november 2017

Donderdag 25 januari organiseren we een informatiebijeenkomst over de witte lijst voor leveranciers van energy based devices in de schoonheidssalon. Wil jij ook jouw leverancier hiervan op de hoogte brengen?

Informatiebijeenkomst witte lijst leveranciers

Witte lijst
Energy based devices of EBDs zijn alle apparaten met een stekker die je gebruikt in je salon. ANBOS heeft het initiatief genomen om, samen met een notified body,  criteria uit te werken voor een quick scan  van EBDs op basis van het CE-keurmerk. Na toetsing door die onafhankelijke keuringsinstantie  kan apparatuur, mits goedgekeurd, worden opgenomen in een witte lijst van apparatuur. Dit is dus alleen een toets op juistheid van CE-markering.

Informatiebijeenkomst
Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen zijn over de witte lijst en over de procedure. Daarom organiseren we op donderdag 25 januari 2018, 13.30-16.30 uur in Woerden een informatiemiddag voor leveranciers. Deelname is kosteloos. Er is ruimte voor 100 deelnemers.

Alle leveranciers zijn welkom
ANBOS heeft geen (volledige) lijst van leveranciers. Misschien ben jij zelf (ook) leverancier, dan ben je van harte welkom om je aan te melden. We vinden het fijn als je ook jouw leverancier wilt informeren dat deze bijeenkomst er is, bijvoorbeeld door de link naar dit nieuwsbericht met hen te delen. Je kunt bij ANBOS ook de aankondigingsbrief als PDF opvragen (via het info mailadres).

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.