Menu

Jantine van 't Klooster benoemd tot voorzitter

maandag 30 oktober 2017

De Algemene Ledenvergadering heeft unaniem ingestemd met de voordracht van Jantine van 't Klooster. Zij is benoemd tot voorzitter.

Jantine van 't Klooster benoemd tot voorzitter

De selectiecommissie die was ingesteld tijdens de ALV op 6 juni 2017 en het bestuur van ANBOS hadden Jantine van 't Klooster gezamenlijk en unaniem voorgedragen als kandidaat.

 In Jantine van ’t Klooster krijgt ANBOS een voorzitter die zeer goed past bij het wervingsprofiel. Ze is geen onbekende in de branche. Ze is directeur-bestuurder van het Huidfonds, en naast deze functie zal zij haar taken voor de ANBOS oppakken.

Het Huidfonds richt zich als onafhankelijk fonds op het voorkomen van huidaandoeningen, betere zorg voor mensen met een huidaandoening en acceptatie van de huid die 'anders' is.

Om deze doelstellingen te behalen zamelt het fonds financiële middelen in. Van ’t Klooster werkte zeventien jaar als docent en lid van het managementteam aan de opleiding Huidtherapie van de Hogeschool Utrecht en had haar eigen praktijk. Ook heeft ze een masterdiploma behaald op het gebied van innovaties en veranderingen in de zorg.

 Afscheid Kees Hoogendijk
Er werd ook afscheid genomen van Kees Hoogendijk, die zich ruim zes jaar als voorzitter onvermoeibaar heeft ingezet voor ANBOS. Hij heeft in die tijd veel bereikt. Als herinnering aan deze periode kreeg hij, naast het cadeau namens de brancheorganisatie,  een boekje met dankwoorden en de meest tijdloze columns uit het vakblad De Schoonheidsspecialist. 

Meer foto's van deze dag vind je terug op onze facebookpagina.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.