Menu

Jubileumcongres Beauty & Skin: hoogwaardige lezingen, vooraanstaande sprekers én grote namen

donderdag 11 juli 2019

Op maandag 30 september aanstaande vindt in Jaarbeurs Utrecht het jubileumcongres 'Beauty & Skin' plaats. Dit congres is een initiatief van ANBOS en BTP om het 70-jarig jubileum van ANBOS te vieren en het 10-jarig jubileum van de Beauty Award. Het is dé plek voor huidspecialisten om inspiratie op te doen, expertise te vergroten en om te netwerken met specialisten binnen en buiten jouw eigen vakgebied.

Jubileumcongres Beauty & Skin: hoogwaardige lezingen, vooraanstaande sprekers én grote namen

Naast interessante lezingen van vooraanstaande sprekers, kun je luisteren naar inspirerende lezingen van grote namen. Zo zet bijzonder duo Isa Hoes en Medina Schuurman (bekend van tv en de boeken 'Te Lijf' en 'I’M Lijf') de zaal op stelten met hun lezing getiteld ‘Te Lijf!’ en geeft Maarten van der Weijden, die eind juni met een elfstedenzwemtocht een monsterprestatie liet zien, een boeiende lezing over tegenslagen en doorzettingsvermogen. Het complete programma is te vinden op: www.beautyskincongres.nl

Veelbelovend programma

Het programma van het jubileumcongres Beauty & Skin staat sinds 11 juli online en ziet er veelbelovend uit. Voorzitter van ANBOS, Jantine van `t Klooster; “Het 70-jarig bestaan van ANBOS is een bijzondere mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn. Dit vieren we met dit jubileumcongres. Het programma is met zorg samengesteld voor ANBOS-leden en (zorg)professionals op het gebied van huid. Een mooie mix van vakkennis, inspiratie en netwerken. Ik hoop zoveel mogelijk leden te zien op dit bijzondere event.”

Be inspired!

Het congres is gericht op professionals die werkzaam zijn op het gebied van de huid zoals schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten en wordt door de populaire tv-coryfee Anita Witzier gepresenteerd.

De dag start plenair met de eerder genoemde bekendheden Isa Hoes en Medina Schuurman, gevolgd door een inspirerende lezing van zwemkampioen Maarten van der Weijden. In de middag zijn er verschillende subsessies die worden gegeven door vooraanstaande sprekers die de meest actuele onderwerpen binnen de huidverzorgings- en beautybranche behandelen.

Onderwerpen die aan bod komen zijn;

  • wetenschappelijke inzichten over en ins en outs van acne;
  • de werking van voeding op je darmen en daarmee ook je huid;
  • het belang van uiterlijke verzorging bij kanker;
  • maatschappelijk verantwoord ondernemen;
  • huidgenezing na trauma;
  • trends op het gebied van dermatocosmetica;
  • de rol van bindweefsel binnen een gezonde huid.

We sluiten de dag wederom plenair af en wel met De Speld Live, een speciale nieuwsshow van De Speld, gevolgd door een feestelijke afsluiting en een gezellige borrel.

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: maandag 30 september 2019
Tijd: van 10.00 tot 17.30 uur
Info ww.beautyskincongres.nl

ANBOS-leden krijgen een speciale jubileumkorting en betalen € 70,- i.p.v. € 95,-. Alle congresdeelnemers hebben op zaterdag 28 of zondag 29 september gratis toegang tot de vakbeurs. Eventueel kan ook gebruik worden gemaakt van een speciaal overnachtingsarrangement. Kijk voor meer info op www.beautyskincongres.nl.

Ontmoet andere ondernemers, start samenwerkingen op en laat je inspireren door praktijkvoorbeelden!

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.