Menu

Met het ANBOS-team hardlopen om aandacht te vragen voor kanker?

donderdag 22 maart 2018

Tijdens de Damloop by Night op zaterdagavond 22 september, organiseert het Huidfonds voor de tweede keer haar eigen No Sun Run. Tijdens dit hardloopevent halen zij geld op voor hun project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’. ANBOS steunt dit initiatief en wil graag met een eigen team van maximaal 10 deelnemers meelopen.

Loop mee met team-ANBOS

Loop samen met het ANBOS-team de No Sun Run en vraag ook aandacht voor huidkanker! Meld je vóór 26 maart bij ons aan via communicatie@anbos.nl o.v.v. No Sun Run 2018.
Inschrijfkosten; € 20,- inclusief runshirt. Uiteraard verwachten we een actieve inzet om geld in te zamelen ter donatie aan dit project.
Blog- /vlogskills zijn geen pré, maar het zou leuk zijn als we jouw aanloop naar dit event kunnen volgen en delen 😉. Loop jij met ons mee?

Waarom de No Sun Run?

Huidkanker is de meest voorkomende en snelst toenemende vorm van kanker. Huidkanker kan ontstaan door een overmatige blootstelling aan ultraviolette (UV) straling. Zonblootstelling op kinderleeftijd (tot 15 jaar) verhoogt de kans om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Wanneer iemand in zijn leven vaker verbrandt, neemt de kans op huidkanker toe. Met juiste voorlichting en maatregelen (insmeren, UV werende kleding dragen, uit de zon blijven) is huidkanker (deels) te voorkomen. Meer informatie: www.nosunrun.nl.

Hardloopevent Damloop by Night 22-09-2018

Een onvergetelijke hardloopavond beleef je bij de Damloop by night in Zaandam, die het Huidfonds in naam hebben omgedoopt tot No Sun Run. Het parcours van 8 km gaat voor een deel over het traditionele Dam tot Damloop-parcours en is oogverblindend verlicht. Onderweg geeft de muziek je een extra boost om deze 8 km te voltooien. De finish is bij het Dam tot Dam Park, waar je samen met duizenden andere hardlopers meteen kunt proosten op je behaalde overwinning.

Doneren

Loop je niet mee, maar wil je dit doel wel steunen middels een financiele bijdrage? Dan kun je hier direct doneren.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.