Menu

Nieuwe datum regiomeeting bekend

vrijdag 16 februari 2018

Op 28 mei organiseert ANBOS één grote voorjaarsbijeenkomst. Dit ter vervanging van de drie eerder gecommuniceerde, maar geannuleerde, voorjaarsbijeenkomsten die in februari zouden plaatsvinden.

Nieuwe datum regiomeeting bekend

In het najaar van 2017 kwam ANBOS met het bericht een financiële uitdaging op te moeten lossen. Aanleiding was het niet op tijd afronden van de subsidie voor de HBO-opleiding met het CvAE. ANBOS heeft van het Centrum tot uiterlijk 30 juni 2018 de tijd gekregen om een verzoek tot vaststelling van de subsidie in te dienen. Dat betekent dat we in het eerste half jaar van 2018 de acceditatie rond moeten maken, voor er uiteindelijk een definitieve eindafrekening van de subsidie komt. Om eventuele financiële tegenslagen op te kunnen vangen, heeft het bestuur daarom destijds besloten de drie eerder geplande en gecommuniceerde voorjaarsbijeenkomsten in februari te cancellen. Daarvoor komt één grote bijeenkomst in de plaats. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 28 mei a.s.

Save the date

ANBOS is op dit moment nog druk bezig met de concrete voorbereidingen, maar noteer 28 mei alvast in je agenda. Zodra er meer informatie definitief is, bijvoorbeeld over het programma of de locatie, maken wij dit zo spoedig mogelijk bekend.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.