Menu

Opzegbrief van Maria Galland

woensdag 22 juli 2020

Op 17 juli jl. heeft ANBOS een oproep in haar NB geplaatst over een opzegbrief van Maria Galland. Aanleiding hiervan waren telefoontjes van verontrustende schoonheidsspecialistes over het opzeggen van de samenwerking tussen de schoonheidsspecialiste en Maria Galand. Naar aanleiding van de ontvangen brieven van diverse leden en een constructief gesprek met mevrouw Van Rijthoven heeft tot het volgende geleid.

Opzegbrief van Maria Galland

Maria Galland heeft gezien de huidige economische omstandigheden, de veranderende vraag vanuit de consument en intensiever gebruik van Social Media besloten zich nog sterker te positioneren als partner voor de schoonheidsspecialist en hierbij haar depositaires beter te beschermen en te ondersteunen. Om hiertoe te komen zijn veranderingen noodzakelijk. Maria Galland heeft derhalve besloten om een aantal van haar concessionarissen een brief te sturen, die is opgevat als een opzegbrief.

Dit is een misvatting, zo is  ANBOS achteraf gebleken naar overleg met Maria Galland. Maria Galland wil de samenwerking juist blijven voortzetten, waarbij zij haar concessionarissen graag wil blijven ondersteunen. Deze samenwerking -hoogwaardig en ambitieus- wordt graag met de schoonheidsbranche gegoten in de veranderingen, die Maria Galland voor ogen staat. Daarom hebben sommige salons/schoonheidsspecialistes een brief ontvangen, die hierin volgens Maria Galland enige (extra) ondersteuning behoeven.

ANBOS betreurt de goede intentie (vanuit haar intentie; voorbarige berichtgeving) die zij voor ogen stond met betrekking tot haar berichtgeving en heeft met Maria Galland afspraken gemaakt om aangehaakt te worden wanneer het berichtgevingen voor de schoonheidsbranche betreffen om zo vooraf samen te komen tot volledige informatievoorziening.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.