Menu

Samenwerking ANBOS - Dermabase

woensdag 17 april 2019

ANBOS is recentelijk een samenwerkingsverband aangegaan met Dermabase. Dermabase is een platform dat informatie bevat over de ingrediënten die wereldwijd (ongeveer 15.000) verwerkt worden in cosmetische producten.

Samenwerking ANBOS - Dermabase

De samenwerking ANBOS-Dermabase bestaat uit een ledenvoordeel waarbij ANBOS-leden 10% korting krijgen op een jaar lang onbeperkt toegang tot alle informatie over cosmetische ingrediënten en producten en onbeperkt aantal huidanalyses.

Over Dermabase
Dermabase is een initiatief van Jacomijn Smit-Oerlemans. Zij heeft een website ontwikkeld die informatie bevat over de ingrediënten die wereldwijd (ongeveer 15.000) verwerkt worden in cosmetische producten. Deze kennis is in ruim 20 jaar opgebouwd door Marieke Schutte, bekend van het boek “Lexicon van cosmetische ingrediënten”.

Met deze informatie wordt de volledige samenstelling van cosmetische producten transparant gemaakt. De unieke huidanalyse levert informatie over producten voor elke unieke huid met relevante ingrediënten voor die huid.

De mogelijkheid om te filteren op allergenen stoffen, huid-identieke, dierlijke, plantaardige, kalmerende en verzachtende ingrediënten, geurstoffen, etherische oliën en synthetische kleurstoffen maar ook op productspecificaties zoals soort verpakking, hoeveelheid en prijs zorgen voor nog meer maatwerk. Het resultaat: een overzicht met producten naar wens.

Kijk voor meer informatie op: https://www.dermabase.nl/anbos.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.