Menu

Samenwerking met ForYou magazine

vrijdag 19 oktober 2018

ANBOS heeft de mogelijkheid gekregen om gratis te mogen adverteren in dit blad. Een magazine wat verspreid wordt in 52 regio’s door heel Nederland. Je kan het bijvoorbeeld gratis meenemen bij de AH, de Etos, ICI Paris, etc. Per regio krijgt het blad een andere inhoud, maar in elke editie komt altijd standaard onze advertentie te staan. Het ligt vaak bij de kassa, dus dat is hartstikke leuk voor ons.

Samenwerking met ForYou magazine

Speciaal ForYou: zet jouw ANBOS-salon op de kaart!

Goed nieuws: vanaf november wordt ANBOS extra op de kaart gezet in ForYou. Dit is hét informatiekanaal waar moderne vrouwen in heel Nederland de weg vinden naar dé beautyspecialisten bij hen in de buurt. Ben je ook aangesloten bij ANBOS en wil jij jouw salon ook 'in the picture' zetten? Kies dan voor een redactionele (web)pagina in ForYou. Hiermee worden vrouwen in jouw regio geïnspireerd én geactiveerd om een behandeling te volgen in jouw salon. Dit gebeurt door middel van informatieve, pakkende content op verschillende kanalen, namelijk in het ForYou Magazine, op ForYou.nl en de socialmediakanalen van ForYou. Je ontvangt ook de tools om de content gemakkelijk zelf te delen via je eigen socialmediakanalen. Zo komt de informatie over jouw salon áltijd bij jouw doelgroep terecht.

Wil jij het belang van ANBOS ook kenbaar maken in jouw salon? Bekijk de 7 redenen campagne in onze promotiewinkel klik hier.

Bekijk hier de advertentie voor de beautyuitgave van ForYou magazine.

 

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.