Menu

Schrijf je in voor de ANBOS-webinar ‘Huidproblemen’

woensdag 28 februari 2018

Op 5 maart a.s. geeft trainer Karlijn Tempelman een gratis webinar over huidproblemen. In dit webinar komen in hoofdlijnen onderwerpen als pigment, acne, eczeem, prosiaris en rosacea terug. Interesse? Meld je aan!

Schrijf je in voor de ANBOS-webinar ‘Huidproblemen’

Weet jij alles over het pigmentproces en/of pigmentproblemen, zoals melasma? Of hoe het werkt met rosacea? Hoe dit ontstaat, welke soorten er zijn en met welke behandelingen je rosacea eigenlijk kan aanpakken? Maar er zijn nog meer huidproblemen. Denk bijvoorbeeld aan acne, eczeem, psoriasis of anti-aging... Heeft een de bovengenoemde indicaties nog geheimen voor jou? Volg dan de gratis ANBOS-webinar ‘Huidproblemen’ op 5 maart a.s.! In dit webinar geeft Karlijn Tempelman in hoofdlijnen meer informatie over deze huidproblemen. Meld je gratis aan via de link: https://karlijntempelman.webinargeek.com/webinar-anbos-huidproblemen.

Wil je ook inhoudelijk meer leren, dan is de ANBOS-workshop ‘Huidproblemen’ wellicht iets voor jou. Karlijn leert je in deze eendaagse workshop precies hoe bepaalde huidproblemen ontstaan, wat er gebeurt in de huid en welke oplossing jij kan bieden. De workshop op 4 april a.s. is helaas al vol, maar voor de workshop op 6 september zijn er nog genoeg plaatsen om je in te schrijven. Klik hier voor meer informatie.
 

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.