Menu

Terugblik Jubileumcongres Beauty & Skin

donderdag 03 oktober 2019

Met veel trots kijken ANBOS en BTP terug op het succesvolle en inspirerende jubileumcongres Beauty & Skin. Tijdens het congres, dat op maandag 30 september gelijktijdig plaatsvond met de vakbeurs Beauty Trade Festival in Jaarbeurs Utrecht, werden ervaringen en visies gedeeld, inspiratie en kennis opgedaan en nieuwe contacten gelegd. De dag kenmerkte zich door vooraanstaande en ervaren praktijksprekers, betrokken partners en geïnteresseerde bezoekers. Kortom: een geslaagde congresdag!

Terugblik Jubileumcongres Beauty & Skin

De dag startte al vroeg met een gezellig netwerkontbijt, waar genodigden, exposanten en andere geïnteresseerden elkaar troffen en konden vooruitblikken op de dag. Vervolgens opende niemand minder dan tv-coryfee Anita Witzier de plenaire ochtendsessie, die gastvrouw van de ochtend was. De eerste lezing werd verzorgd door het opvallende duo Isa Hoes en Medina Schuurman met hun presentatie ‘Te Lijf!’. Maarten van der Weijden, die eerder dit jaar Nederland versteld liet staan met zijn Elfstedenzwemtocht, gaf een boeiende lezing over tegenslagen en doorzettingsvermogen.

Napraten op het Netwerkplein
Na afloop van de plenaire ochtendsessie en de eerste ronde van subsessies, werden de bezoekers ontvangen op het speciaal ingerichte Netwerkplein. Hier kon men niet alleen van een heerlijke lunch genieten, maar ook kennis maken met de sponsors van het evenement, ervaringen uitwisselen en een bezoek brengen aan de exposanten op de beursvloer. Na de lunch startte de tweede ronde van de subsessies. Er was keuze uit maar liefst acht subsessies met uiteenlopende onderwerpen, zodat deelnemers het congres zelf op maat konden samenstellen. Zo kon er aan de duidelijke, maar verschillende congresbehoeften ruimschoots worden voorzien. De dag werd plenair afgesloten met De Speld Live, een speciale nieuwsshow van De Speld gevolgd door een muzikale afsluiting en een gezellige borrel.

We bedanken iedereen die aanwezig was op het congres.

Was je er niet bij, maar ben je wel benieuwd hoe deze dag was? Bekijk dan de foto's op onze Facebookpagina voor een impressie.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.