Menu

ANBOS-Promotiewinkel

Steeds meer ondernemers richten zich naast hun fysieke salon/winkel, ook op online ondernemen. Met een website, een webwinkel en social media-activiteiten. Dat is slim, want klanten willen tegenwoording op ieder moment van de dag online producten en diensten kunnen aanschaffen. Met de ANBOS-Promotiewinkel helpt ANBOS ondernemers om hun salon op de kaart te zetten.

^Bekijk het filmpje hierboven hoe je als ANBOS-lid toegang kunt krijgen tot de promotiewinkel of download hier de handleiding.

Waarom de ANBOS-Promotiewinkel?
Online ondernemen wordt steeds belangrijker. Wie online niet zichtbaar is, is onvindbaar! Om ANBOS-leden hierbij te helpen, heeft ANBOS de Promotiewinkel ontwikkeld. Hierin kunnen ondernemers verschillende off- en online diensten en producten vinden die ze nodig hebben om hun salon te promoten. Denk aan rechtenvrij beeldmateriaal, alle ANBOS-attributen, campagnemateriaal, maar ook betaalde diensten zoals het laten maken van een website of het opzetten van een social media-campagne. Doordat er collectief wordt ingekocht, kun je profiteren van zeer gunstige tarieven.

We wensen je heel veel nieuwe klanten toe en uiteraard ook plezier aan deze tool.

Klik hier om naar de ANBOS-promotiewinkel te gaan.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.