Menu

Beauty Trade special

Op 7, 8 en 9 april staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van Beauty Trade special. Hét toonaangevende beursevent binnen de branche waar je vakcollega’s kan ontmoeten, de nieuwste producten kan ontdekken en boeiende vakinhoudelijke lezingen en inspirerende demo’s kan volgen. Ook ANBOS is aanwezig. Kom naar stand 11C070 en profiteer van onze speciale beursacties of ga met ons in gesprek. We zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Beauty Trade special

Beursacties Leden

Beautyvoordeelpas
ANBOS-leden kunnen met het speciale beursformulier profiteren van een beursactie met de Beautyvoordeelpas. Plaats je een bestelling op de beurs of lever je het beursformulier voor 30 april bij ons in (post/mail), dan ontvang je van Beautyvoordeelpas het dubbele aantal bestelde Beautyvoordeelpassen. Uiteraard is het minimale aantal 25 stuks. Klik hier voor meer informatie over de Beautyvoordeelpas.

Grabbel & WIN!
ANBOS-leden kunnen op vertoon van hun ledenpas deelnemen aan de speciale ANBOS-grabbelton en kans maken op leuke prijzen.

Relatiegeschenken
Heb je op korte termijn een jubileum te vieren, of wil je je klanten het hele jaar door een (gepersonaliseerd) relatiegeschenk meegeven? Dan is een relatiegeschenk van ANBOS wellicht iets voor jou. De producten zijn het hele jaar door te bestellen. In de stand kun je ze van dichtbij bekijken, de personaliseerbare mogelijkheden bespreken en/of een bestelling plaatsen.

Ben je nog geen lid van ANBOS, profiteer dan van de volgende beursactie:

Gratis muurschild
Overweeg je kernlid te worden van ANBOS? Met de speciale inschrijfformulieren, op te halen in onze stand, profiteer je van onze beursactie. Lever je deze beursformulieren voor 30 april per post/mail in bij de Ledenadministratie, dan ontvang je het ANBOS-muurschild GRATIS.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.