Menu
Direct naar downloads

Beautyvoordeelpas

Wat is de Beautyvoordeelpas?

De Beautyvoordeelpas maakt, zonder dat je daar als ondernemer iets voor inlevert, het je klant mogelijk producten of behandelingen goedkoper of zelfs gratis bij jou af te nemen!

Meer dan 2300 webwinkels werken mee aan de Beautyvoordeelpas. De houder van de Beautyvoordeelpas ontvangt een korting voor alle aankopen die hij/zij bij de aangesloten webwinkels doet. Het bedrag van deze korting (de cashback) wordt als een tegoed op het account van je klant gezet nadat de termijn van retourneren/ruilen is verstreken. Als de pashouder besluit om over te gaan tot uitbetaling, dan ontvang je als ondernemer het bedrag van deze klant op je bankrekening. Je klant kan dit bedrag vervolgens uitsluitend in jouw salon besteden aan producten of een behandeling. Bekijk ook bovenstaand filmpje.  

Voordelen...

 • De klant krijgt korting op alle aankopen die hij of zij doet bij de aangesloten webwinkels. Wanneer jouw klant online gaat winkelen, dan dient hij/zij zich altijd aan te melden en in te loggen bij de Beautyvoordeelpas en via deze site door te gaan naar de diverse webshops.
 • Het bedrag van de korting komt als tegoed op het account.
 • Als de paseigenaar (jouw klant) opdracht geeft voor uitbetaling, dan wordt het verworven bedrag uitgekeerd aan jou, de ondernemer die de pas heeft uitgegeven. De klant komt dus altijd bij jou terug om het opgespaarde bedrag te besteden.
 • De korting is ook geldig in combinatie met acties die de webwinkels daarnaast nog hebben.

De Beautyvoordeelpas eerst zelf ervaren? Vraag dan de GRATIS testpas aan door te mailen naar communicatie@anbos.nl.


Wat je nog meer moet weten... 

 • Minimale afname bij de eerste bestelling is 25 stuks.
 • Om deel te nemen aan de Beautyvoordeelpas is een investering noodzakelijk. De aanschaf van de pas kost je als ondernemer € 4,95 per stuk excl. BTW. ANBOS adviseert de pas voor € 6,95 incl. BTW aan de klant te verkopen.
 • Over de bestelling/verzending van de passen wordt € 6,95 verzendkosten berekend. 
 • De online producten hebben verschillende cashback percentages. De percentages lopen op tot maximaal 10 procent.
 • Het tegoed wordt op de pas gezet nadat de termijn van de mogelijkheid tot retourverzending is verstreken.
 • Bij iedere uitbetaling wordt er € 5,00 administratiekosten ingehouden van het tegoed dat op de Beautyvoordeelpas staat.
 • Als de schoonheidsspecialist failliet gaat, staat de Beautyvoordeelpas garant en wordt het opgespaarde tegoed, als uitzondering op de regel, aan de pashouder uitbetaald.
 • Let op; alleen klanten van ANBOS-geregistreerde schoonheidssalons kunnen gebruik maken van deze loyaliteitspas. Na opzegging lidmaatschap, vervallen de eerder genoemde voordelen en kunnen klanten hier niet meer van profiteren.

Bestel de Beautyvoordeelpas:

Vul het aanvraagformulier (aan de rechterkant te downloaden) en mail deze naar communicatie@anbos.nl. Liever per post versturen? Dat kan naar Postbus 2099, 3440 DB Woerden.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.