Menu
Direct naar downloads

BuurtKadoos

Wil jij jouw instituut effectief onder de aandacht brengen van nieuwe buurtbewoners en potentiele vaste klanten? ANBOS biedt leden de mogelijkheid om tegen gunstige voorwaarden mee te doen aan BuurtKadoos.

BuurtKadoos

BuurtKadoos koppelt lokale ondernemers aan nieuwe buurtbewoners. Pas verhuisde mensen ontvangen de BuurtKadoos en worden op een sympathieke manier welkom geheten in hun nieuwe buurt. Deze welkomst box is gevuld met vouchers met leuke kortingen en mooie aanbiedingen van lokale ondernemers.

Amber Lilly, communicatiemedewerker van BuurtKadoos: "Consumenten die net verhuisd zijn, staan open voor veranderingen. Ze geven relatief veel geld uit en moeten hun weg nog vinden in de buurt waar ze net zijn gaan wonen. Met BuurtKadoos bereiken wij deze interessante doelgroep, want dit zijn allemaal potentiele nieuwe klanten.”

Mooie deal

ANBOS heeft voor leden een mooie deal gesloten met BuurtKadoos. Er is in de doos ruimte voor één ondernemer per branche, dus zorg dat je er snel bij bent voor de concurrentie dat doet!

ANBOS leden betalen:

  • €0,75 per verzonden BuurtKadoos, voor een deelname van 24 maanden
  • €0,85 per verzonden BuurtKadoos, voor een deelname van 12 maanden

Dit in tegenstelling tot het tarief van de reguliere klant, namelijk €1,- per verzonden BuurtKadoos

  • €50,- korting op de opstartkosten. De eenmalige opstartkosten bedragen voor ANBOS leden €75,- in tegenstelling tot de reguliere opstartkosten t.w.v. €125,-

Enthousiast

Veel ondernemers uit de branche doen al mee met BuurtKadoos en zijn heel enthousiast. Een van hen is Shirley Firing van Salon Sjur in Lent. "Ik ben begonnen met BuurtKadoos omdat onze salon dichtbij een nieuwbouwwijk zit, waar nog steeds veel aanbouw bij komt. Dit leek mij een goede manier om deze mensen te bereiken en kennis te laten maken met onze salon. Zo kan ik potentiële nieuwe klanten op de juiste plek te benaderen. Mensen die terugkomen naar mijn salon met de BuurtKadoos voucher zijn vaak erg verrast en blij met het ontvangst van de BuurtKadoos. Ze voelen zich hierdoor meteen welkom in hun nieuwe buurt en zijn natuurlijk erg blij met alle kortingen en kadootjes die ze ontvangen. Ik merk dat de voucher ervoor zorgt dat het iets laagdrempeliger is voor nieuwe buurtbewoners om de salon binnen te stappen. Zij weten van tevoren natuurlijk niet wat de prijzen zijn en op deze manier kunnen ze gemakkelijk kennis maken en genieten van de welkomstkorting."

Meer informatie?
Laat je gegevens achter via communicatie@anbos.nl of op de website van BuurtKadoos. Zij nemen vrijblijvend contact met je op. 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.