Menu

Buurtkadoos

Wil je nieuwe buurtbewoners laten weten wie de beste schoonheidsspecialist van de buurt is én ben je op zoek naar potentiële nieuwe vaste klanten? Lees dan meer over het ledenvoordeel 'Buurtkadoos'.

Buurtkadoos

Breng je salon dan lokaal onder de aandacht bij een interessante doelgroep met BuurtKadoos.

BuurtKadoos bereikt mensen die pas verhuisd zijn naar of binnen jouw omgeving. Dat doet ze namens de ondernemers “om de hoek” middels een prachtige doos gevuld met kadootjes in de vorm van opvallende vouchers.

Een sympathiek gebaar op een uniek moment
De ondernemers en de nieuwe bewoners zijn ‘buren’ en daarmee is de kans op een goede conversie en terugkerende klanten aanzienlijk. Maar hoe dan ook, de naam van jouw onderneming wordt, als enige uit je branche, zichtbaar bij een interessante doelgroep. ANBOS ziet in BuurtKadoos een goed medium om je salon lokaal zichtbaar te maken bij een interessante doelgroep.

Voor onze leden hebben we een mooie deal met BuurtKadoos geregeld:

  • 25% korting op de deelname: per verzonden BuurtKadoos is de investering €0,75 in plaats van €1,00. (Bij meer dan 100 verzendingen in een maand: € 0,50)
  • 50% korting op de opstartkosten: het ontwerp van je voucher en de inrichting van je campagne
  • Je voucher 2 maanden gratis bovenop in de BuurtKadoos

Meer informatie?
Laat je gegevens achter via communicatie@anbos.nl of op de website van Buurtkadoos. Zij nemen vrijblijvend contact met je op. 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.