Menu
Direct naar downloads

De TelefoonGids

ANBOS-leden kunnen profiteren van de succesvolle collectieve advertentie in de Gouden Gids en op de website van de Gouden Gids. Een waardevolle manier om uw salon meer bekendheid te geven.

Om je beter van dienst te zijn, heeft De Gouden Gids & De Telefoongids een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo heb je vanaf nu slechts één contactpersoon, is het aanbod verbeterd en krijg je nog maar één orderbevestiging en factuur. Dit schept niet alleen veel meer duidelijkheid, maar het bespaart je ook tijd! 

Vernieuwd aanbod
De prijs voor deelname in de collectieve brancheadvertentie is gestandaardiseerd. Zo kun je kiezen voor plaatsing op internet & print of alleen internet. Plaatsing op internet betekent dat het ANBOS-logo wordt geplaatst bij je vermelding op de resultaatpagina en op je mini-website op de DTG-website. Dit zorgt voor extra herkenbaarheid en straalt vertrouwen richting de consument uit.

Eén aanspreekpunt
Je werd voorheen op twee momenten door twee personen benaderd. Dat is verleden tijd! Vanaf nu heb je één vast contactpersoon. Hij/zij informeert je over hoe je kunt profiteren van de ‘brancheafspraken’ en bespreekt je wensen voor je individuele programma, bijvoorbeeld voor internet, print en mobiel. 

Eén orderbevestiging en factuur
Vanaf nu minder papierwerk: je ontvangt slechts één orderbevestiging en één factuur.

Je ontvangt geen mailing en inschrijfformulier meer 
Je was gewend dat je over het brancheaanbod een mailing met daarbij een inschrijfformulier ontving, maar omdat je nu één centraal aanspreekpunt hebt, is dit niet meer nodig. 

Meer informatie over de wijzigingen kun je rechts in beeld onder 'Documenten' terugvinden. 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.