Menu

Dermabase

(10% korting voor leden) Een belangrijk onderdeel van huidzorg zijn de cosmetische producten die gebruikt worden in de salon en die geadviseerd worden aan cliënten. Dermabase is een platform dat informatie bevat over de ingrediënten die wereldwijd (ongeveer 15.000) verwerkt worden in cosmetische producten.

Dermabase

Met deze informatie wordt de volledige samenstelling van cosmetische producten transparant gemaakt. De unieke huidanalyse levert informatie over producten voor elke unieke huid met relevante ingrediënten voor die huid.

Filter informatie op maat
De mogelijkheid om te filteren op allergenen stoffen, huid-identieke, dierlijke, plantaardige, kalmerende en verzachtende ingrediënten, geurstoffen, etherische oliën en synthetische kleurstoffen maar ook op productspecificaties zoals soort verpakking, hoeveelheid en prijs zorgen voor nog meer maatwerk. Het resultaat: een overzicht met producten naar wens.

ANBOS leden 10% voordeel
Dermabase biedt ANBOS-leden 10% korting op een jaarabonnement voor onbeperkt toegang tot alle informatie over cosmetische ingrediënten en producten en onbeperkt aantal huidanalyses.

Jaarabonnement (exclusief BTW)
Niet leden 143,00
ANBOS-leden 130,00

Neem kosteloos een kijkje gedurende een week. Vermeld bij de aanmelding 'ANBOS' naast de bedrijfsnaam. Aan het einde van het proefaccount ontvang je de factuur voor het abonnement. Wordt er geen gebruik gemaakt van het abonnement, dan stopt de toegang automatisch. Je zit dus nergens aan vast.

Meer weten?
Website: https://www.dermabase.nl/anbos
Email: info@dermabase.nl

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.