Menu

Hero-film

Wat zie jij als je naar jezelf kijkt? Deze nieuwe promo is een ode aan alle gediplomeerde ANBOS-schoonheidsspecialisten in het land. Zij zijn onze helden! Lees het verhaal van de hoofdrolspelers uit deze Hero-film.

Deel de video op jouw eigen Facebook pagina. Zo laat je iedereen in jouw netwerk weten hoe belangrijk het werk van de ANBOS-schoonheidsspecialist is. Deskundig en bekwaam. Dat is waar wij voor staan. Met passie voor het vak bieden wij de betere huidverzorging.


Angela Ramadhin, ANBOS-schoonheidsspecialist

"Het mooiste aan ons vak is zelfvertrouwen kunnen geven aan iedereen, ongeacht of ze te kampen hebben met huidproblemen of met andere onzekerheden. Eén moment wat ik nooit zal vergeten is permanente make-up aanbrengen bij een cliënt na chemotherapie. “Ik heb mijn moeder terug.”, zei de dochter van de cliënt. Ik ben nu 77 jaar en dit werk geeft me nog steeds veel voldoening. Daarom doe ik dit werk met veel liefde en plezier. Bij ANBOS aangesloten zijn vind ik belangrijk, omdat het vertrouwen schenkt bij de cliënt. "


Daan Pennings, ANBOS-schoonheidsspecialist

"Ik geef een cliënt graag zelfvertrouwen terug. Het doet mij goed als iemand vertrekt met een glimlach. Vroeger heb ik zelf last gehad van acne. Gelukkig heb ik mijzelf er van af geholpen. Mede dankzij mijn  ervaring en opgedane kennis help ik anderen van hun acne af. Ik sta ingeschreven bij ANBOS, omdat ik mijn cliënten wil laten weten dat zij in goede handen zijn. Mensen lekker in hun vel laten voelen. Daar word ik blij van!"


Melissa Bak, ANBOS-schoonheidsspecialist

"Ik vond het heel leuk om mijn salon beschikbaar te stellen en mee te doen aan deze filmdag! Ik ben schoonheidsspecialiste geworden, omdat ik vroeger zelf erg last had van acne. De schoonheidsspecialiste die mij destijds behandelde heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Met mijn visie help ik mensen en maak ik ze elke dag blij. Dit maakt dat ik mijn werk met veel plezier en voldoening uitvoer. Ik heb meegedaan aan deze film, omdat ik graag bijdraag aan het bekender maken van wat wij als schoonheidsspecialisten voor de mensen kunnen betekenen."


Saskia van Bijnen, ANBOS-schoonheidsspecialist (speelt als klant)

"Zoals de meeste mensen regelmatig een bezoek aan de kapper brengen, zo is een bezoek aan een schoonheidssalon zeker geen overbodige luxe. Je bevordert de gezondheid van je huid en breng je daarmee je huid in een goede conditie. Je investeert in de gezondheid van je huid voor de toekomst. Dit geldt voor iedereen, van jong tot oud en man of vrouw, iedere huid kan baat hebben bij een regelmatig bezoek aan een salon. Daarnaast is een bezoek aan een schoonheidssalon ook even een momentje voor jezelf en kan het stress verminderen. Tot slot, bezoek je een bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialist, dan weet je zeker dat hij of zij gediplomeerd is en weet je dat je in goede handen bent." 


Shynna Kalis, klant 

"Ik heb meegedaan aan deze video-opname, omdat dit mij erg leuk leek. Ik ben zelf altijd bezig met mijn huid, omdat ik in de puberteit erge acné heb gehad en nog steeds een gevoelige huid heb. Dit heeft een hoop onzekerheid met zich meebracht. Mijn moeder is schoonheidsspecialist en heeft mij geleerd mijn huid beter te begrijpen en hoe ik deze het beste kan verzorgen. Iets wat ik van ieder andere vakkundige schoonheidsspecialist zou verwachten, omdat ik denk dat dit erg belangrijk is voor een client om te weten. Voor mijzelf is het bezoeken van een schoonheidsspecialiste geen overbodige luxe, de gezichtshuid is een directe weerspiegeling van de gezondheid. Daarbij kom ik er ook nog eens ontspannend vandaan. Dus voor mij alleen maar pluspunten."


Else den Haring, klant 

"Ik heb meegedaan aan deze Hero-film omdat veel mensen onbekend zijn met de mogelijkheden van een behandeling bij een schoonheidsspecialist(e). En dat is écht jammer. Want het is goed voor uiterlijk én innerlijk. Ik ga sinds een paar jaar regelmatig naar 'mijn' schoonheidssalon. Ik zie er frisser en gezonder uit dan voorheen. Dat geeft me zelfvertrouwen. Elk mens wordt ouder, daar moet iedereen zich bij neerleggen. Maar ik wil graag 'mooi' ouder worden, en dat lukt op deze manier."

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.