Menu

Manageyourmedia

(30% korting voor ANBOS-leden) Rechtenvrije muziek in je salon met Tunify via Manageyourmedia. De snelste en gemakkelijkste weg naar de beste muziek voor jouw salon.

Manageyourmedia

Wist je dat ..?
.. het zakelijk gebruik van muziek via consumenten-streamingdiensten (zoals bijvoorbeeld Spotify) niet is toegestaan? Dat is in strijd met de voorwaarden van deze muziekdiensten. Gelukkig is er een alternatief voor zakelijk gebruik: Tunify via Manageyourmedia. Als ANBOS-lid kun je gebruik maken van collectieve korting op deze dienst.

Tunify
Tunify is dé streaming muziekdienst voor zakelijke gebruikers. In enkele kliks stream je muziek die perfect bij jouw salon, imago en klanten past.

Ledenkorting
Dankzij je lidmaatschap bij ANBOS kun je kiezen voor een all-inclusive maandelijkse abonnementsprijs met korting via Manageyourmedia. De rechtenvrije muziek is van het label Epidemic Sound en dat maakt het muziekgebruik in je salon volledig onafhankelijk van alle auteursrechtenorganisaties waardoor je geen verplichting hebt om rechten te betalen aan de Buma Stemra/Sena in Nederland. De maandelijkse abonnementsprijs is de enige vergoeding die je betaalt voor het afspelen van de muziek.

ANBOS-leden ontvangen 30% korting op de reguliere prepaid abonnementen. Let op! Deze korting geldt alleen als je je via Manageyourmedia aanmeldt. Je kunt deze dienst ook 7 dagen gratis proberen.De voordelen:

  • Muziek aangepast aan je salon, klanten en elke situatie dankzij muziekagenda’s, sfeerkanalen en je eigen playlists
  • Muziek is rechtenvrij, dus je hoeft geen SENA of Buma/Stemra te betalen
  • Directe Nederlandstalige hulp bij vragen
  • Betaling via o.a. iDeal

Meer weten?
ManageYourMedia
Website: https://manageyourmedia.eu/anbos-rechtenvrij/ 
Telefoon: 030-8007946.
Email: info@manageyourmedia.eu 
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.