Menu

Netbeauty

(één maand gratis voor ANBOS-leden t.w.v. € 34) Het bouwen en onderhouden van je eigen salonwebsite kan vrij ingewikkeld en tijdrovend zijn en je bent geen schoonheidsspecialist geworden om je dagen achter een computer door te brengen. Besteed je het uit, dan ben je vaak een hoop geld kwijt aan een webbouwer die geen idee heeft hoe de beauty-branche in elkaar steekt. De oplossing? Een Netbeauty Salonsite™!

Netbeauty

Wat jouw salon nodig heeft
Netbeauty Salonsite™ is het allereerste website-systeem dat speciaal voor salons ontwikkeld is en voorziet in alle aspecten die voor jóuw salon belangrijk zijn:

  • Professionele uitstraling;
  • Goede lokale vindbaarheid;
  • Altijd veilig en up-to-date;
  • Op maat aanpasbaar;
  • En voorzien van alle belangrijke salonfuncties

Focus op waar je goed in bent
Heb je een Salonsite™, dan word je door Netbeauty volledig ontzorgd en heb je totaal geen omkijken meer naar het technische gedeelte van je website. Achter de schermen doet Netbeauty namelijk constant veiligheidsupdates, onderhoud en optimalisatie. Je kunt je Salonsite™ eenvoudig zelf aanpassen, maar je mag je wijzigingen ook altijd naar Netbeauty doorsturen. Of het nu gaat om grote of kleine aanpassingen, Netbeauty rekent hier nooit extra kosten voor. Zo is je website altijd tiptop in orde en kun jij je blijven focussen op waar jíj goed in bent.

Profiteer van ANBOS-ledenkorting
Besloten om je website door Netbeauty te laten bouwen? Hiervoor betaal je 150 euro opstartkosten en vervolgens 34 euro per maand. Als ANBOS-lid profiteer je van één maand gratis.

Meer informatie
Website: Netbeauty
Contact: Contactformulier

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.