Menu

Soundry

(17,5% korting voor ANBOS leden) Soundry is een platform voor muziekstreaming die ontwikkeld is voor kleine en middelgrote bedrijven. De meeste streamingplatforms (zoals bijvoorbeeld Spotify), zijn niet legaal voor commerciële doeleinden. Soundry is anders. Omdat zij wereldwijd de royalty's van de meest uiteenlopende artiesten heeft afgekocht, vrijwaren zij gebruikers van rechtenafdracht aan de Buma Stemra.

Soundry

Soundry wordt in Nederland aangeboden door ManageYourMedia. Na registratie kun je kiezen uit honderdduizenden muziektracks, verdeeld over meer dan 100 genres en een verscheidenheid aan afspeellijsten. Het is ook mogelijk om eigen afspeellijsten samen te stellen. Soundry is uitsluitend te beluisteren via het internet of via de app (iOS/i-phone of i-pad).

Bij het afsluiten van een Soundry abonnement kun je een certificaat aanvragen waarin ManageYourMedia bevestigt dat de gebruiker 100% gevrijwaard is van rechtenafdracht aan de Buma Stemra in Nederland en de Sabam in Belgie, inclusief bemiddeling.

Speciaal voor ANBOS leden
Normaal kost een abonnement €16,99 per maand; ANBOS leden betalen €13,99 per maand. Genoemde bedragen zijn exclusief btw. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 Hierbij is inbegrepen:

  • ANBOS landing page, speciaal voor ANBOS leden gepersonaliseerd binnen een eigen omgeving.
  • Dedicated music server met eigen platform in de cloud met inbegrip van alle Epidemic sound muziek.
  • Gebruikers betalen maandelijks rechtstreeks aan Soundry zonder tussenkomst van derden.

 30 dagen uitproberen? https://www.soundry.com/entry/login
(Let op! Zorg dat je uiterlijk op de 30e dag de overeenkomst weer opzegt, anders betaal je teveel t.o.v. bovenstaande aanbieding!)

 

Meer weten?

Manage Your Media BV

Telefoon: 076-562 03 77

Email: connect@manageyourmedia.eu

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.