Menu
Direct naar downloads

Startende ondernemer

Het is een hele klus om te starten met ondernemen. Zo komt er meer bij kijken dan alleen de vaktechnische inhoud van behandelingen. Zaken als verzekeringen en arbo zijn onlosmakelijk verbonden met een eigen onderneming. ANBOS helpt je hier graag bij.

Startende ondernemer

Door je aan te melden als lid bij ANBOS ontvang je van ons regelmatig belangrijke informatie over ontwikkelingen in het vak schoonheidsverzorging en over ondernemen. Maar er zijn nog meer collectieve voordelen aan het ANBOS-lidmaatschap

Handige tools voor de startende ondernemer!

Veiligheid, hygiëne, arbeidsomstandigheden

  • Leidraad in je vak is natuurlijk het richtsnoer Hygiëne, arbeidsomstandigheden en milieu.  (vroeger genoemd: de Code voor de schoonheidsspecialist). Zo kun je hygiënisch, veilig en betrouwbaar werken in je salon.
  • Vind hier alles wat je als schoonheidsspecialist moet weten over (veilig) werken met cosmeticaproducten.
  • Verdiep je in alle richtsnoeren voor specialistische behandelingen

Maak je eigen ondernemingsplan: bezin je voordat je begint

  • Gebruik het document 'Doordacht starten' (rechts in beeld). Vul in tien stappen de kaders in om te komen tot je eigen persoonlijke ondernemingsplan.
  • Download de ondernemersgids (rechts in beeld) voor nog meer zakelijke informatie over het succesvol runnen van je schoonheidssalon. Of bekijk de bladerbare pdf hieronder.

 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.