Menu
Direct naar downloads

ANBOS Young

Bij ANBOS weten wij als geen ander wat het vak schoonheidsspecialist inhoudt en wij staan voor jou klaar. Ben jij student of net gestart en op zoek naar een lidmaatschap? Lees dan snel verder.

ANBOS Young

SCHOLEN
Als brancheorganisatie werken wij ook met scholen samen. Ben je op zoek naar een gastspreker voor een van de lessen? Ben je op zoek naar een lespakket of ontvang je graag interessant materiaal voor je studenten? Neem contact met ons op via scholenplatform@anbos.nl!

STUDENT 
Een eigen salon: ANBOS helpt jou op weg!  
Er komt veel kijken bij het opstarten van een salon. Zo moet je je inschrijven bij de KvK, een locatie uitzoeken, een ondernemingsplan schrijven, bedenken welke merken bij je passen, de behandelingen vaststellen die jij wilt gaan aanbieden, en het allerbelangrijkste: je eigen stijl ontdekken en doorvoeren. Ook als je straks als schoonheidsspecialist bij een werkgever aan de slag gaat, helpen we je graag verder. Meld je nu aan voor het studentlidmaatschap.

STARTER
Je bent startende ondernemer met een eigen salon
Maar hoe ga je nu verder? Hoe trek je meer klanten? Waar ben je goed in? Wil je je verder specialiseren? Wij kunnen je als ANBOS hierbij helpen. Als eerstejaars kernlid word je onderdeel van de grootste brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten. Lees hier meer over alle voordelen of meld je gelijk aan voor het kernlidmaatschap

Ledenevents 
Het hele jaar door is ANBOS bezig om ervoor te zorgen dat collega’s in het vakgebied een plek hebben waar ze elkaar kunnen ontmoeten, kunnen sparren over uitdagingen waar ze tegenaan lopen, ideeën kunnen uitwisselen, lekker kunnen netwerken en vooral weer iets nieuws kunnen leren.  
 
ANBOS organiseert het hele jaar door events met workshops en lezingen van specialisten uit het veld, lifestyle coaches, vakfanaten, leiderschapsexperts en meer. Als lid kun je er gratis bij zijnBen je nog geen lid, maar heb je wel interesse? Mail ons voor meer informatie. 


Netwerk Ontmoeten & Verbinden
 
Vind je het leuk om collega schoonheidsspecialisten te ontmoeten? Om je vakkennis te vergroten en ervaringen uit te wisselen? Dan is het netwerk ‘Ontmoeten & Verbinden’ echt iets voor jou! Wil jij een keer meedoen? Meld je dan hier aan!

Samen staan we sterker 

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.