Menu
#samensterk #anbosdatzijnwijsamen

#samensterk #anbosdatzijnwijsamen

De kracht van het collectief

Nieuws

ANBOS bestuur blikt terug en kijkt vooruit

ANBOS bestuur blikt terug en kijkt vooruit

woensdag 12 januari 2022

2021 was een bewogen jaar. Dat beamen alle bestuursleden van ANBOS. Zij kijken in dit artikel terug op 2021 en vooruit naar 2022. Het is goed om stil te staan bij de belangrijke ontwikkelingen die er zijn geweest. En alhoewel we de toekomst niet kunnen voorspellen, moeten we altijd vooruitkijken en plannen maken, want stilstaan is achteruitgang. Waar ANBOS in 2022 verder op gaat borduren? Het SKIN-register, de ANBOS Academy, de consumentencampagne en het Netwerk Ontmoeten & Verbinden. Ook is er vers bloed bij ANBOS, dus stellen we hier de nieuwe kandidaat- en aspirant bestuursleden aan je voor.

ANBOS vraagt overheid om opheldering over Corona-regels

ANBOS vraagt overheid om opheldering over Corona-regels

maandag 20 december 2021

De uitleg van premier Rutte tijdens de persconferentie op 18 december jl. en de publicatie van de regels in de Staatscourant staan haaks op elkaar voor wat betreft de uitvoering van behandelingen door schoonheidsspecialisten. Dit zorgt voor grote onduidelijkheid in de sector. Schoonheidsspecialisten krijgen boetes omdat niet duidelijk is of ze (bepaalde) behandelingen wel of niet mogen geven tijdens de lockdown. ANBOS vraagt de overheid om snel duidelijkheid te geven over de regels voor schoonheidsspecialisten.

ANBOS

Wist-je-dat...

ANBOS sinds 1949 bestaat en nu circa 5.000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten heeft, verspreid over heel Nederland.

als je bij ANBOS aangesloten bent, je hiermee ook automatisch bent aangesloten bij de Geschillencommissie? Bij een geschil kunnen klanten zich wenden tot deze onafhankelijke organisatie.

potentiële klanten jou kunnen vinden als 'dichtbijzijnde salon' op onze salonzoeker?

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.