Menu
#ANBOS

#ANBOS

Nieuws

Aftrekposten voor zelfstandigen in de schoonheids- en wellnessbranche

Aftrekposten voor zelfstandigen in de schoonheids- en wellnessbranche

woensdag 22 maart 2023

(bron: nieuwsbericht Belastingdienst, 16 maart 2023) Het is weer tijd voor de belastingaangifte inkomstenbelasting. Werk jij als zelfstandig professional in de schoonheids- of wellnessbranche en ben je ondernemer voor de inkomstenbelasting? Dan kun je misschien minder belasting betalen door gebruik te maken van een aantal aftrekposten.

Ledenevent 6 maart een groot succes

Ledenevent 6 maart een groot succes

donderdag 09 maart 2023

Ruim 150 schoonheidsspecialisten waren aanwezig tijdens het ledenevent van 6 maart. Deze keer was het thema “Mooi is zoveel meer… over de innerlijke en uiterlijke schoonheid”. Wat een fijne dag is het geworden. Het event is door jullie met een 8 beoordeeld en we hebben als ANBOS veel complimenten ontvangen. Het grootste compliment willen we echter aan jullie geven. Dankzij jullie enthousiasme is het event een groot succes geworden! Dank jullie wel daarvoor! Wil je de hoogtepunten nog terugkijken? Bekijk hier de aftermovie.

ANBOS

Wist-je-dat...

ANBOS sinds 1949 bestaat en nu circa 5.000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten heeft, verspreid over heel Nederland.

als je bij ANBOS aangesloten bent, je hiermee ook automatisch bent aangesloten bij de Geschillencommissie? Bij een geschil kunnen klanten zich wenden tot deze onafhankelijke organisatie.

potentiële klanten jou kunnen vinden als 'dichtbijzijnde salon' op onze salonzoeker?

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.