Menu
#samensterk #anbosdatzijnwijsamen

#samensterk #anbosdatzijnwijsamen

De kracht van het collectief

Nieuws

Inspirerende ledenbijeenkomst ‘Shades of grey’

Inspirerende ledenbijeenkomst ‘Shades of grey’

dinsdag 24 mei 2022

Onder de naam ‘Shades of grey’ vond op 9 mei 2022 een inspirerend ANBOS-event plaats in Maarsen. Deze interactieve bijeenkomst was de aftrap van het project “Wegwijs in grijs”, waarmee ANBOS meer grip wil krijgen op het grijze gebied. Dat is de ruimte die de wet toelaat bij het uitvoeren van mogelijk risicovolle (huidverbeterende) behandelingen zoals bijvoorbeeld peelings, microneedling en plasma. Zowel ANBOS-leden als leveranciers waren uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

ANBOS bestuur blikt terug en kijkt vooruit

ANBOS bestuur blikt terug en kijkt vooruit

woensdag 12 januari 2022

2021 was een bewogen jaar. Dat beamen alle bestuursleden van ANBOS. Zij kijken in dit artikel terug op 2021 en vooruit naar 2022. Het is goed om stil te staan bij de belangrijke ontwikkelingen die er zijn geweest. En alhoewel we de toekomst niet kunnen voorspellen, moeten we altijd vooruitkijken en plannen maken, want stilstaan is achteruitgang. Waar ANBOS in 2022 verder op gaat borduren? Het SKIN-register, de ANBOS Academy, de consumentencampagne en het Netwerk Ontmoeten & Verbinden. Ook is er vers bloed bij ANBOS, dus stellen we hier de nieuwe kandidaat- en aspirant bestuursleden aan je voor.

ANBOS

Wist-je-dat...

ANBOS sinds 1949 bestaat en nu circa 5.000 gediplomeerde schoonheidsspecialisten heeft, verspreid over heel Nederland.

als je bij ANBOS aangesloten bent, je hiermee ook automatisch bent aangesloten bij de Geschillencommissie? Bij een geschil kunnen klanten zich wenden tot deze onafhankelijke organisatie.

potentiële klanten jou kunnen vinden als 'dichtbijzijnde salon' op onze salonzoeker?

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.