Menu

Lidmaatschap op maat

Bij ANBOS hebben we verschillende lidmaatschappen, zodat onze diensten zoveel mogelijk worden afgestemd op verschillende behoeften. Of je nu net begint in de branche of al langer een professional bent, wij proberen voor iedereen ondersteuning te bieden. Ontdek welk lidmaatschap bij jou past.

Wij bieden de volgende lidmaatschappen aan:

Meer informatie over:

 1. Starter (link)
  Als startende ondernemer komt er veel op je af. Zo ben je niet alleen bezig met je vak, maar moet je ook rekening houden met wettelijke verplichtingen, (omzet)belasting en financiële administratie. ANBOS helpt je op weg.
 2. ANBOS young (link)
  Bij ANBOS weten wij als geen ander wat het vak schoonheidsspecialist inhoudt en wij staan voor jou klaar. Ben jij student of net gestart en op zoek naar een lidmaatschap? Lees dan snel verder.
 3. Sectie VO/Specialisaties (link)
  Ben je in het bezit van het diploma Voortgezette Opleiding of specialisatiediploma('s)? Sluit je dan aan bij de sectie VO/Specialisaties. Alleen dan kunnen je klanten onder voorwaarden in aanmerking komen voor een vergoeding van zorgverzekeraars.
 4. Scholenplatform (link)
  ANBOS biedt scholen een platform voor regelmatig overleg met de brancheorganisatie. Hierin delen platformleden de ontwikkelingen in de branche én in het onderwijs met het gemeenschappelijk doel: de versterking van het beroepenveld.
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.