Menu
Direct naar downloads

Netwerk Ontmoeten & Verbinden

Vind je het leuk om collega schoonheidsspecialisten te ontmoeten? Om je vakkennis te vergroten en ervaringen uit te wisselen? Dan is het netwerk ‘Ontmoeten & Verbinden’ echt iets voor jou! Deelname is gratis voor ANBOS-leden.

Wat is het Netwerk ‘Ontmoeten & Verbinden’?

ANBOS-leden kunnen deelnemen aan de netwerkkringen ‘Ontmoeten & Verbinden’. Een netwerkkring bestaat uit 6 tot 15 collega schoonheidsspecialisten. Twee keer per jaar kom je samen om kennis, ideeën en ervaringen met elkaar te delen. Ook praat je samen over een bepaald thema. 

Het thema: Samenwerken binnen de branche

Het vijfde thema waar wij mee aan de slag gaan is “Samenwerken binnen de branche”.

Niemand leeft in een bubbel. In ons dagelijks leven zijn we voortdurend verbonden met anderen, zowel persoonlijk als professioneel. Als schoonheidsspecialist vormt samenwerken een onlosmakelijk onderdeel van het vak. Je werkt samen met klanten, collega's, en wellicht zelfs met medewerkers, leveranciers, of andere organisaties.

Naast alle juridische afwegingen is het ook belangrijk te bekijken met wie je samenwerkt, wil je juist een aanvulling op je dienstverlening, of ben je op zoek naar extra ‘handjes’ voor een periode? Wil je niet te vast zitten aan bepaalde uitbreiding of niet?

Het doel van deze najaarsbijeenkomst is om je te verdiepen in het thema “Samenwerken binnen de branche” en om ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Intercollegiaal overleg

Het Netwerk Ontmoeten & Verbinden is een vorm van intercollegiaal overleg. Dit is meer dan ervaringen uitwisselen met collega's. Door praktijkvoorbeelden met elkaar te bespreken werk je aan je eigen vakkennis en kwaliteit in de branche. Maar beter nog: het is vooral leuk om met gelijkgestemden je passie voor het vak te delen. Deelname aan het Netwerk Ontmoeten & Verbinden is gratis voor ANBOS-leden.

Sluit je nu aan!

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar. Je kunt een mailtje sturen naar ontmoeten-verbinden@anbos.nl of bellen naar 0348-748200 op werkdagen tussen 09.00 en 11.00 uur. Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Ben je netwerkvoorzitter?

Download hier dan handige voorbeelddocumenten om te gebruiken tijdens de bijeenkomst. 

Documenten

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.