Menu

Personeelszaken (IMP)

Als je bent aangesloten bij de sectie Instituten met Personeel (IMP) heb je als werkgever toegang tot waardevolle tools, denk hierbij aan modellen arbeidsovereenkomst, salaristabellen en functieprofielen. Daarnaast bieden we antwoorden op al je werkgeversvragen en kun je gebruik maken van eerstelijns personeelsadvies. Ook heb je toegang tot IMP-webinars en events om andere IMP-leden te ontmoeten!

Personeelszaken (IMP)

Tot welke tools heb ik als IMP-lid toegang?

Let op! je hebt alleen toegang tot onderstaande pagina's als je ingelogd bent als sectielid IMP.


 • Personeelshandboek
  Dit handboek is uitgebracht omdat er een CAO ontbreekt binnen de schoonheidsbranche en er veel behoefte bestaat aan leidraad en advies rondom arbeidsvoorwaarden. Verder staan in dit handboek vele bijlagen en modellen die je kunt gebruiken binnen je eigen bedrijfsvoering.


 • Modellen arbeidsovereenkomst / Salaristabellen
  Maak gebruik van modellen arbeidsovereenkomst, modelbrieven, richtlijnen en leidraden die je kunt gebruiken binnen je eigen onderneming.

          Modelovereenkomsten   

          Salaristabellen             


 • Eerstelijns personeelsadvies
  Heb je een ingewikkelde arbeidsgerichte vraag? Maak dan gebruik van gratis eerstelijns personeelsadvies. Stuur je vraag naar info@anbos.nl en dan nemen we telefonisch contact met je op om je te adviseren.

  Mail ons    

 • FAQ en whitepapers voor werkgevers
  Wat zijn je rechten en plichten rondom het werkgeverschap? Op deze besloten pagina staan de meest gestelde werkgeversvragen (en antwoorden) handig op een rijtje. Op deze pagina kun je ook whitepapers downloaden over het werkgeverschap.


 • IMP-webinars en events
  Speciaal voor IMP-leden organiseren we elk jaar een IMP-event. Ook nemen we webinars op over personeelsgerelateerde onderwerpen en wet- en regelgeving. Benieuwd wanneer er een IMP-event gepland staat? Klik dan op onderstaande button en noteer deze data alvast in je agenda. 
Nog geen lid van deze sectie? Meld je dan hier aan!.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.