Menu

MKB Huisjuristen

Jouw voordeel: gratis juridisch advies

Kernleden kunnen problemen en vraagstukken over bijvoorbeeld leveranciers, contracten of overeenkomsten aan ANBOS voorleggen. Dankzij de overeenkomst met MKB Huisjuristen kunnen kernleden gratis eerstelijns juridisch advies ontvangen en tegen een gereduceerd tarief, gebruik maken van hun diensten. 

Sinds 2010 biedt ANBOS een breder eerstelijns advies. Word je bijvoorbeeld lastiggevallen met facturen van malafide organisaties, dan toetst één van onze huisjuristen de rechtmatigheid van deze facturen. Als blijkt dat de organisatie onrechtmatig handelt, dan onderneemt MKB Huisjuristen verdere actie, bijvoorbeeld door het schrijven van een brief. De kansen op een definitieve oplossing worden hierdoor in het eerstelijns advies een stuk groter.

Op het moment dat de zaak verder gaat en er getoetst moet worden door de rechter, dan zijn de kosten voor rekening van de ondernemer. Deze kosten bedragen voor ANBOS-kernleden € 130,00 per uur, excl. BTW (gereduceerd tarief). Als dit aan de orde is, zal altijd eerst overleg met de ondernemer worden gevoerd. 

Zit je met een probleem of vraagstelling? Neem dan contact op met ANBOS en wellicht kan één van onze huisjuristen je van dienst zijn.

Informatie
MKB Huisjuristen is een juridisch advieskantoor dat zich richt op ondernemend Nederland. MKB Huisjuristen heeft antwoord op juridische vragen. Voor meer informatie over onze afspraken met MKB Huisjuristen kun je contact opnemen met het secretariaat via info@anbos.nl of u belt met 0348 - 748200.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.