Menu
Direct naar downloads

Sena

Als je muziek draait in jouw onderneming dan ben je verplicht om dit bij Sena te melden. Sena regelt de vergoedingen voor de makers van de muziek, de uitvoerende artiesten en platenproducenten. ANBOS heeft een collectieve overeenkomst afgesloten met Sena waardoor leden profiteren van een korting.

Sena

ANBOS heeft een collectieve overeenkomst afgesloten met Sena waardoor leden profiteren van een korting:

Prijzen Sena licentie 2024 Leden Niet-leden
ZZP'er € 110,55 € 129,30

Met personeel
1 t/m 5 werknemers* € 110,55 € 129,30
6 t/m 10 werknemers* € 221,04 € 258,53
Meer dan 10 werknemers* € 427,14 € 499,58


(*) Het betreft medewerkers waarmee je een arbeidsovereenkomst hebt gesloten. Dus geen stagiaires, freelancers, mede-eigenaren. 

Dit zijn de prijzen van de licentie inclusief de RAAP-toeslag.

Als je geen gebruik maakt van muziek in jouw salon, dan hoef je natuurlijk geen vergoeding te betalen. 

Profiteren van dit ledenvoordeel? Klik dan hier.
De Sena-overeenkomst geldt van 1 januari tot 31 december. Je kunt je het hele jaar door aanmelden, maar de overeenkomst gaat pas in op 1 januari van het nieuwe jaar. Meer informatie vind je op de Sena website

LET OP: 
De kortingsregeling geldt alleen voor Sena. Ontvang je een factuur waar zowel Buma/Stemra als Sena op staan vermeld, dan adviseren wij je om deze te laten splitsen in aparte facturen door de afzender Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten. Lees hier het verschil tussen Buma/Stemra en Sena

Spotify 
Let op! Het zakelijk gebruik van muziek van consumenten-streamingdiensten (zoals bijvoorbeeld Spotify) is niet toegestaan. Dit is in strijd met de voorwaarden van deze muziekdiensten. Lees hier meer: Spotify gebruikersvoorwaarden.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.