Menu
Direct naar downloads

SENA

(14,5% korting voor ANBOS leden) Als je muziek draait in jouw onderneming dan ben je verplicht dit bij de SENA te melden. SENA regelt de vergoedingen voor de makers van de muziek, de uitvoerende artiesten en platenproducenten.

SENA

ANBOS heeft met SENA een collectieve overeenkomst afgesloten waardoor leden profiteren van een korting van 14,5%

Bijdragen 2022 Leden Niet-leden
ZZP'er € 75,40 € 88,16

Met personeel
1 tot 5 werknemers* € 75,40 € 88,16
6 tot 10 werknemers* € 150,76 € 176,30
Meer dan 10 werknemers* € 291,24 € 340,67

(*) Het betreft medewerkers waarmee je een arbeidsovereenkomst hebt gesloten. Dus geen stagiaires, freelancers, mede-eigenaren. 


Als je geen gebruik maakt van muziek in jouw salon, dan hoef je natuurlijk geen vergoeding te betalen. 

Profiteren van dit ledenvoordeel? Klik dan hier.
De SENA overeenkomst is geldend van 1 januari tot 31 december. Je kunt je het hele jaar door aanmelden, maar de overeenkomst gaat pas in op 1 januari van het nieuwe jaar. Meer informatie vind je op de SENA website

LET OP: 
De kortingsregeling geldt alleen voor Sena. Ontvang je een factuur waar zowel Buma/Stemra als Sena op staan vermeld, dan adviseren wij je deze te laten splitsen door de afzender Service Centrum Auteurs- en Naburige rechten in aparte facturen. Lees hier het verschil tussen Buma/Stemra en Sena

Spotify 
Let op! Het zakelijk gebruik van muziek van consumenten-streamingdiensten (zoals bijvoorbeeld Spotify) is niet toegestaan. Dit is in strijd met de voorwaarden van deze muziekdiensten. Lees hier meer: Spotify gebruikersvoorwaarden.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.