Menu

Vanbreda verzekeringen

ANBOS heeft samen met Vanbreda verzekeringen (voorheen Ocean Groepsverzekeringen) een verzekeringspakket ontwikkeld, speciaal voor schoonheidsspecialisten.

 • Aansprakelijkheidsverzekering
  De aansprakelijkheid is in de wet geregeld. Dat betekent dat je aansprakelijk bent voor schade die je tijdens en na de beroepsactiviteit aan derden toebrengt. Dit kan betrekking hebben op schade aan zaken en goederen, maar ook letselschade aan personen.

  Bij Vanbreda verzekeringen kun je een aansprakelijkheidsverzekering ‘Basis’ afsluiten waarbij de volgende specialisaties zijn meeverzekerd: elektrisch ontharen (blend en diathermie), manuele lymfedrainage, camouflage, acnebehandeling, pincements massage, oosterse massage volgens de Shiatsu methode, voetreflexzonemassage en bindweefselmassage. Deze aansprakelijkheidsverzekering kan uitgebreid worden met een verzekeringsmogelijkheid voor de laser/IPL methode. 
  Ledenvoordeel: ANBOS-leden ontvangen € 50,- korting op de aansprakelijkheidsverzekering.

 • Verzekering voor inventaris en goederen
  Onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen zoals diefstal, brand, hagel, storm of water kunnen resulteren in financiële schade aan je bedrijfsinventaris, apparatuur en voorraden. ANBOS-leden betalen speciale ledentarieven voor een inventaris- en goederenverzekering bij Vanbreda verzekeringen.

 • Rechtsbijstandverzekering
  Met een rechtsbijstandsverzekering heb je beschikking tot juridische ondersteuning in de meest uiteenlopende zaken. ANBOS-leden betalen speciale ledentarieven voor een rechtsbijstandsverzekering bij Vanbreda verzekeringen.

 • Arbeidsongeschiktheid
  Iedereen kan ziek worden of (tijdelijk) arbeidsongeschikt raken. De gevolgen zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. De hoogte van de premie is van vele factoren afhankelijk, zoals je beroep, je leeftijd, de eigen risicoperiode en de dekking die je kiest.
  Wil jij meer informatie over een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Kijk dan Vanbreda verzekeringen en laat een berekening maken tegen een ledentarief van € 125,-.

Je kunt ook bij Vanbreda verzekeringen terecht voor een:  

 • Ziekteverzuimverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Bedrijfsschadeverzekeringen
 • Zakelijke Autoverzekeringen
 • Zakelijke opstalverzekeringen
 • Glasverzekeringen
 • Particuliere verzekeringen

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met het adviesteam van Vanbreda verzekeringen

T088 - 273 32 00
E: info@vanbredanl.com


Lees hieronder enkele schadevoorbeelden die jou zomaar zouden kunnen overkomen:

Voorbeeld 1
Een klant komt bij de schoonheidsspecialist omdat ze last heeft van beharing in het gezicht. De schoonheidsspecialist gaat haar Elektrisch Ontharen, maar na enkele behandelingen ziet de klant gaatjes en pigmentvlekken op de neus ontstaan. De oorzaak kan zijn dat de temperatuur te hoog heeft gestaan, dat de naalddikte niet goed was of dat er loodrecht is geprikt en dat door het vaatje heen de naald door de lederhuid is gegaan. De schoonheidsspecialist heeft jarenlang ervaring en deze fout nog nooit eerder gemaakt. De klant heeft inmiddels wel de schoonheidsspecialist aansprakelijk gesteld.

Schade: € 3.000,-.
Was zij goed verzekerd, dan was dit bedrag uitgekeerd door Vanbreda verzekeringen.

Voorbeeld 2
Een klant neemt plaats in de behandelstoel. De schoonheidsspecialist zet de loeplamp boven het gezicht van de klant. Er zit een barst in het glas en deze spat uiteen boven het gezicht van de klant. Er komt gelukkig geen glas in het oog terecht. Was dit wel gebeurd en de klant had blijvend letsel, dan kan het schadebedrag enorm oplopen.

Voorbeeld 3
Een klant heeft last van beharing op de benen en laat de haren door middel van laser verwijderen. Normaal hoort de schoonheidsspecialist het te behandelen gebied af te tekenen. De klant heeft dit in dit geval zelf vooraf al gedaan met een zwarte stift. De schoonheidsspecialist besloot om deze markering niet te verwijderen en zo te starten met de behandeling. Tijdens het laseren kwam er rook van de huid van de klant. Eenmaal thuis, bleek de klant brandplekken en littekens op haar bovenbenen te hebben. Een paar maanden later heeft de klant hier nog steeds last van en stelt zij de schoonheidsspecialist aansprakelijk.
De klant krijgt een uitkering in verband met letselschade.

Schade: € 13.000,-.
Als je als schoonheidsspecialist niet verzekerd bent, dan zijn deze kosten voor jouw rekening.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.