Menu

Algemene Leden Vergadering- ANBOS van de toekomst

dinsdag 20 juni 2023

Waar moet ANBOS de komende jaren de focus op leggen, wil de organisatie toekomstbestendig blijven? Die vraag stond centraal tijdens de Algemene Ledenvergadering van ANBOS. Deze vond plaats op maandag 19 juni in De Landgoederij te Bunnik. Verschillende sprekers waren uitgenodigd om elk vanuit een andere invalshoek hierover met de leden in gesprek te gaan.

Bekijk hier de aftermovie voor een sfeerimpressie van een mooie en inspirerende dag!

Een positief jaar en vooruitblik naar de toekomst

Voor het eerst sinds 2019 kon ANBOS weer een fysieke ALV organiseren. ANBOS blikte terug op een positief jaar zonder beperkende coronamaatregelen.

Het bestuur deed verslag van de activiteiten van het afgelopen jaar en blikte vooruit. De consumentencampagne van vorig jaar had een bereik van 5,7 miljoen mensen en is daarmee zeer geslaagd te noemen. Ook voor komend najaar zal er een nieuwe campagne gemaakt worden, met weer een ludieke en opvallende insteek waar de leden alvast een klein voorproefje van kregen te zien.

Verandertraject ANBOS

Het bestuur greep deze ALV aan om de grote lijnen te schetsen van het verandertraject waar ANBOS de komende periode voor staat. Samen met de leden wil het bestuur een toekomstvisie voor ANBOS ontwikkelen die aan het einde van dit jaar moet leiden tot strategische keuzes. Ook werden diverse vacatures opengesteld, lees daar meer over via de vacaturepagina van ANBOS.

Inspirerende sprekers en workshops

Het bestuur had drie sprekers uitgenodigd uit verschillende sectoren. Carmen de Jong sprak over de rol van ANBOS in de toekomst. Herlinda Blokker sprak over Duurzaamheid en Ingrid Rep ging in op Veranderingen in de zorg en welke kansen dat biedt. In interactieve workshops konden de aanwezige leden zelf input geven over de verschillende thema’s. Zij reageerden met veel enthousiasme en betrokkenheid.

Terug naar nieuwsoverzicht
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.