Menu

ANBOS ALV via livestream

maandag 14 juni 2021

Op 14 juni vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats van ANBOS. Deze vergadering werd, net als vorig jaar, via livestream gehouden. ANBOS bestuur blikt terug op een heftig en bewogen jaar dat vooral in het teken stond van de coronacrisis, de start van het kwaliteitsregister SKIN en de doorbraak in het IPL en laserdossier.

ANBOS ALV via livestream

111 ANBOS-leden waren digitaal aanwezig bij de ALV, waarin het bestuur verslag deed over 2020 en de begroting van 2022 ter stemming bracht. Vanuit de studio in Woerden zaten bestuursleden Jantine van ’t Klooster, Linda Reurich, Els van Meenen en Marleen Kila aan tafel.

ANBOS Financieel

Na een korte terugblik op de belangrijkste ontwikkelingen in 2020 geeft het bestuur toelichting op het financieel verslag van 2020 en de begroting van 2022. Met een meerderheid van stemmen worden deze goedgekeurd. Voor de contributie in 2022 geldt dat de jaarlijkse indexering niet wordt toegepast en het contributiebedrag wordt verlaagd. Ook dit voorstel wordt aangenomen.

Statuten en huishoudelijk reglement

De statuten zijn geactualiseerd zodat deze voldoet aan de nieuwe Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (Wbtr). Een nieuwe uitbreiding is de rol van aspirant-bestuurslid. Zo hoopt ANBOS de stap naar het bestuur laagdrempeliger te maken.

Onderwijs

Marleen Kila blijft voorlopig verantwoordelijk voor de portefeuille ‘Onderwijs’, in ieder geval tot er een geschikte bestuurs-kandidaat is gevonden waar zij het dossier aan kan overdragen. Heb je interesse in deze bestuursfunctie? Neem dan contact op met ANBOS via info@anbos.nl

In een poll, die tijdens de ledenvergadering werd aangeboden aan de aanwezige leden, werd de online ALV gewaardeerd met een gemiddelde cijfer van 8,1. De notulen worden binnenkort gedeeld met de leden.

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.