Menu

ANBOS brengt scholing en praktijk bij elkaar!

donderdag 02 februari 2023

ANBOS heeft al sinds 2013 een aparte scholingstak. Inmiddels is de academie een zelfstandig opleidingscentrum met een trainingsaanbod voor de gehele markt van schoonheidsverzorging.

ANBOS brengt scholing en praktijk bij elkaar!

ANBOS heeft al sinds 2013 een aparte scholingstak, sinds 2017 werd dit de ANBOS Academy, een kenniscentrum voor de aangesloten leden. Inmiddels is de academie een zelfstandig opleidingscentrum met een trainingsaanbod voor de gehele markt van schoonheidsverzorging. ‘We gaan binnen de academie voor kwaliteit in de branche, dat gaat verder dan alleen voor ANBOS-leden’, aldus Miranda van Weely, projectmanager van de ANBOS Academy. ‘Natuurlijk is er een extra voordeel voor leden, maar alle trainingen zijn ook beschikbaar voor diegenen die niet bij ons ANBOS zijn aangesloten.’ Het NTVH sprak Miranda over de doelstellingen voor 2023.

in het artikel wordt ook verder gespoken over de nieuwe opleiding die ANBOS Academy dit jaar aanbiedt. Wij vinden dit een belangrijke specialisatie waarmee we veel mensen kunnen helpen en daarom heeft de ANBOS Academy besloten dit op te nemen in het scholingsaanbod. Lees meer hierover in het artikel wat verschenen is in het januari nummer van NTVH.

Anbos Academy-NTVH1-2023 artikel Camouflage.pdf

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.