Menu

Voorstellen nieuwe bestuurskandidaten ANBOS

woensdag 13 december 2023

Al ruim een jaar wordt er gewerkt aan het project ANBOS van de toekomst. In onze vorige ALV hebben we hiervoor een tijdlijn uitgezet. Op 5 februari, de dag waarop een aantal grote zaken samenkomen, komt snel dichterbij. Er waren diverse vacatures te vervullen, we zochten een nieuwe bestuursvoorzitter, bestuursleden en 10 enthousiaste leden voor de ANBOS denktank.

Voorstellen nieuwe bestuurskandidaten ANBOS

Met veel trots kunnen we jullie mededelen dat we twee kandidaten wensen voor te dragen voor twee vacante bestuursrollen; de rol van bestuursvoorzitter en de rol als algemeen bestuurslid.

Wendy de Wild is de nieuw beoogde bestuursvoorzitter en Cléophée van Wigcheren het nieuwe beoogde bestuurslid voor het ANBOS bestuursteam. ANBOS ging met ze in gesprek, in hun interviews stellen Cléophée en Wendy zich voor, delen ze hun visie op de toekomst en geven ze inzicht in hun persoonlijke en professionele achtergrond.

Op 5 februari, tijdens een extra algemene ledenvergadering zal er gestemd worden voor hun benoeming. Wil je ook aanwezig zijn op dit speciale moment? Meld je dan aan de voor deze extra algemene ledenvergadering op 5 februari.

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.