Menu

Benoeming ereleden

maandag 24 juni 2024

ANBOS bestaat dit jaar 75 jaar, een mijlpaal in onze geschiedenis. Door de jaren heen zijn we groter geworden en hebben we ons verder geprofessionaliseerd. Altijd de kwaliteit voorop en het vakmanschap centraal. Daar hebben in 75 jaar al heel veel mensen aan bijgedragen. Bestuurders, commissiegroepen, leden, collega's vanuit het kantoorteam. Allemaal brachten zij ANBOS een klein stapje verder, en daar mogen we heel trots op zijn. Sommige mensen hebben zich bijzonder verdienstelijk gemaakt voor ANBOS of het schoonheidsverzorgingsberoep in het algemeen. In onze statuten is daarom het erelidmaatschap opgenomen. Voor dit zeer speciale lidmaatschap kun je alleen aangedragen worden. In dit voor ANBOS speciale jaar zouden wij graag opnieuw twee ereleden benoemen. Ken jij iemand die deze titel verdient?

Benoeming ereleden

Hierboven een foto van Mevr. Van Deelen en Mevr. Ploeg, beiden eerder door het ANBOS bestuur benoemd als erelid van ANBOS.

Wat zijn de voorwaarden?

Ereleden zijn personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor ANBOS of het schoonheidsverzorgingsberoep in het algemeen. Je kan voor het erelidmaatschap in aanmerking komen als je al geruime tijd lid bent van ANBOS en je je extra hebt ingezet voor het beroep en/of de vereniging. Dat kan op tal van manieren geweest zijn. ANBOS-leden mogen ereleden aandragen. De goedkeuring daarvan ligt bij het ANBOS bestuur. We zouden graag twee nieuwe ereleden benoemen tijdens het jubilemevent op 9 september.

Ereleden ontvangen onder andere een speciale gouden ANBOS-speld. Inzendingen kunnen tot 1 augustus 2024 worden aangedragen en worden in overweging genomen mits deze voldoende onderbouwd zijn en getuigen van een bijzondere verrichting of instelling. 

Hoe geef ik iemand op?

Ken jij iemand die deze speciale vermelding verdient, geef haar / hem dan op via communicatie@anbos.nl. Je mag dit namens jezelf, maar ook namens een groep doen. 

Wanneer worden deze mensen dan officieel benoemd?

We zetten deze ereleden heel graag in het zonnetje op het jubileumevent op 9 september. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.