Menu

Valentijnspost voor Rutte

woensdag 10 februari 2021

“Lieve Mark, Het is Valentijn, de dag van de liefde. Daarom stuur ik jou -recht uit mijn hart- deze ‘liefdesbrief’, want net als iedereen, heb jij ook liefde nodig in deze droevige tijd. Met pijn in mijn hart en na maanden van onzekerheid, realiseer ik me dat jij mijn onbeantwoorde liefde bent. Ik heb geprobeerd je te bereiken via brieven, mijn beroepsvereniging ANBOS, de pers en via Kamerleden. Maar keer op keer krijg ik geen reactie terug, dit maakt me zo verdrietig. Wie ben ik? Ik ben jouw schoonheidsspecialist en spreek namens alle schoonheidsspecialisten in Nederland.”

Valentijnspost voor Rutte

Dit is het begin van de Valentijnsbrief die brancheorganisatie ANBOS op Valentijnsdag aan Mark Rutte heeft gestuurd. Samen met duizenden schoonheidsspecialisten vraagt de branchevereniging aandacht voor de nijpende situatie voor de ondernemers in de schoonheidsverzorging.

Valentijnsbrief De volledige brief is te lezen op www.anbos.nl/valentijn. De schoonheidsspecialisten, die sinds 19 december hun salondeuren gesloten hebben, roepen iedereen op ze niet te vergeten. “90 procent van de schoonheidsspecialisten komt niet in aanmerking voor het huidige financiële steunpakket en het water staat ver tot aan de lippen, zonder vooruitzicht op het openen van de deuren”, aldus ANBOS.

Gebroken hart

ANBOS en haar leden schrijven: “En nu blijf ik wachten Mark, achter de gesloten deuren van mijn salon. Want wie weet hoelang deze lockdown duurt. Mijn gebroken hart houd ik vast, in de hoop dat jij en ál die andere Nederlanders, veilig de weg naar mijn salon en liefdevolle handen weer zullen vinden… “

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.