Menu

Wendy de Wild benoemd tot nieuwe voorzitter ANBOS

dinsdag 06 februari 2024

Tijdens een speciale Algemene Ledenvergadering (ALV) op 5 februari van de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten (ANBOS), is Wendy de Wild door de leden benoemd tot nieuwe voorzitter.

Wendy de Wild benoemd tot nieuwe voorzitter ANBOS

Wendy neemt het stokje over van Jantine van 't Klooster die afscheid nam. Ook werd op deze bijeenkomst de meerjarenambitie van ANBOS gepresenteerd. ANBOS streeft voor de komende jaren naar een krachtige positionering en erkenning van de waarde van het vak.

Met Wendy de Wild krijgt ANBOS een ervaren verenigingsprofessional die gewend is om uiteenlopende belangen samen te brengen en een verbindende rol te vervullen. Haar ambitie is om de branche verder te laten groeien in professionaliteit en erkenning, en daarbij een brug te slaan tussen ondernemerschap en maatschappelijk welzijn. “ANBOS en haar ondernemende leden bruisen van de energie, en van trots op hun vak. Ik vind het een eer om daaraan te mogen bijdragen.”

Het ANBOS-bestuur is tevens uitgebreid met twee nieuwe bestuursleden: Cléophée van Wigcheren en Sietske Wieman zijn tijdens de ALV ook benoemd door de leden. Zij nemen beide jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist en als ondernemer mee. Samen met Lenny van der Zwaan en Linda Reurich vormen zij het nieuwe voltallige bestuur.

Na afloop van de ALV werd afscheid genomen van Jantine van ‘t Klooster, die zich ruim 6 jaar als bestuursvoorzitter heeft ingezet voor ANBOS. Jantine dankte alle leden en collega’s voor de prettige samenwerking, en blikte kort terug op de stappen die de afgelopen jaren zijn gemaakt. 

Terug naar nieuwsoverzicht
Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.