Menu
Direct naar downloads

Scholen en docenten

Scholen en docenten

Aanmelden als docent-lid
Je bent gediplomeerd schoonheidsspecialist en bent werkzaam als docent bij een onderwijsinstelling waar schoonheidsverzorging wordt gedoceerd.

Met het ANBOS docent-lidmaatschap:

Hoe kun je je aanmelden?
Vul het aanmeldformulier op deze pagina in en mail dit met de benodigde diploma’s naar ledenadministratie@anbos.nl.Aanmelden als lid van het Scholenplatform
Als opleidingsinstituut (waar de opleiding schoonheidsverzorging wordt aangeboden) kun je je aansluiten bij het ANBOS Scholenplatform.

De voordelen van het ANBOS Scholenplatform:

 • Inlog voor het ledengedeelte op de ANBOS website
  Op het besloten gedeelte van de website vind je informatie over de richtsnoeren Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieu, Wkkgz, Wtza, informatie over het grijze gebied en ethiek. Daarnaast zijn hier ook de richtsnoeren voor de verschillende specialisaties te vinden.
 • Nieuwsbrief specifiek voor het Scholenplatform
  In een speciale nieuwsbrief voor het Scholenplatform informeren we je over thema’s die voor scholen en het onderwijs belangrijk zijn. Daarnaast nemen we je mee in projecten die voor de hele branche een rol spelen.
 • Gratis deelname aan ANBOS-events
  ANBOS organiseert regelmatig leuke events met wisselende thema’s. Per aangesloten school mogen aan elk event twee medewerkers deelnemen aan de ledenevents die wij organiseren voor alle leden.
 • Gratis deelname ledenevents ‘Specialisaties’ en ‘Instituten met personeel’
  Per aangesloten school mogen er per event twee medewerkers deelnemen aan de ledenevents die wij organiseren voor de speciale secties ‘Specialisaties’ en ‘Instituten met personeel’.
 • Kennisdeling en netwerk via de Scholenplatform vergadering (2x per jaar)
  Twee keer per jaar organiseert ANBOS een speciale vergadering voor leden van het Scholenplatform. Kennis delen en elkaar informeren staan hierbij centraal.
 • Vermelding van jouw school op de websitepagina Scholenplatform

Heb je interesse in het Scholenplatform?

Aan het lidmaatschap van het Scholenplatform zijn voorwaarden verbonden. Heb je interesse in het Scholenplatform en wil je weten of jouw school of opleidingsinstituut voldoet aan de voorwaarden klik hier.


Hoe kun je je aanmelden?
Vul het aanmeldformulier op deze pagina in en mail het naar ledenadministratie@anbos.nl.

Let op! Voor een lidmaatschap gelden de volgende contributieprijzen.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.