lidnummer:
wachtwoord:
 
wachtwoord onthouden:
 
wachtwoord vergeten?

Onderwijs


 

MBO-scholen

Bij diverse reguliere en particuliere scholen kan men terecht voor de MBO-opleiding tot schoonheidsspecialist. Afhankelijk van het aantal lesuren duurt de opleiding 1, 2 of 3 jaar.
Wij vragen u er wel op te letten of de betreffende scholen gebruikmaken van de exameninstellingen TCI (Stichting Toets Centrum Intereducatief), CapabelKWC-uv (Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging), Exuive of Visavi. De instellingen zijn daarvoor ook geregistreerd in de Crebo en staan onder toezicht van het ministerie van onderwijs door de onderwijsinspectie. Zo kan de kwaliteit van de schoonheidsverzorging in Nederland gewaarborgd blijven.
U kunt zich aansluiten bij ANBOS als de betreffende opleiding examens verzorgt voor de competentiegerichte MBO-3 en MBO-4  (crebo-) opleidingen in de Schoonheidsverzorging. 
 

Momenteel werkt ANBOS aan een herziene versie van de toelichtingscriteria voor scholen. Tot die tijd hebben wij het overzicht van onze website verwijderd. Het nieuwe overzicht zal te zijner tijd opnieuw online worden geplaatst. 

Op zoek naar een stagebedrijf?

Ben je student en zoek je een stage plek? Kijk dan eens op www.s-bb.nl.