Menu

Oncologische huidzorg en massage

Steeds vaker en in verschillende vormen hebben mensen te maken met kanker. Kanker is een ziekte met ingrijpende gevolgen, zowel lichamelijk als mentaal. Schoonheidsspecialisten met de specialisatie oncologische huidzorg en massage willen cliënten met kanker bijstaan, zowel tijdens als na een behandeling.

Vaak ontstaan bij medische behandelingen tegen kanker huid-, haar- en nagelproblemen. Er ontstaat een extreem droge, rode of schilferige huid, pigmentvlekken, littekens en overbeharing of uitgevallen wimper- en wenkbrauwhaartjes. Schoonheidsspecialisten luisteren goed naar de cliënt zijn of haar verhaal en behoefte. Heb je na je behandeling behoefte aan aanraking en ontspanning? Of heb je misschien wel behoefte om je ‘mooi’ te voelen door bijvoorbeeld permanente make-up? 

Behandeling

Met de specialisatie oncologische huidzorg en massage willen schoonheidsspecialisten cliënten tijdens en na de ziekte bijstaan. Dit doen ze met advies op maat, huidverzorging en ontspannende massages. Denk aan productadvies voor de huid, camouflage crème voor littekens en vlekken, make-up en/of visagie of een aangepaste massage om het algeheel gevoel van welbevinden te bevorderen.

ANBOS protocol

ANBOS ontwikkelt een specialisatie Oncologische huidzorg en massage, om schoonheidsspecialisten handvatten en een protocol te bieden rondom oncologische behandelingen. 

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.