Menu

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals, decolleté en, of rug. Deze intensieve massagetechniek activeert de doorbloeding en verbetert het onderhuids bindweefsel. Het resultaat is dat de huid zich op een natuurlijke wijze verstevigt. De bindweefselmassage is vaak ondersteunend bij een behandelplan voor huidverbetering maar kan ook los worden ondergaan. 

Bindweefselmassage

Wist je dat bindweefselmassage ook goed werkt tegen cellulite (sinaasappelhuid)? Het kan namelijk ook ingezet worden voor de billen en bovenbenen. 

De bindweefselmassage-behandeling bereikt snel resultaat zoals:

  • Zichtbare afname van cellulite
  • Afbraak van vetophopingen
  • Verbetering van de spierspanning en elasticiteit van de huid

Je huid wordt zachter, steviger en veerkrachtiger én je hebt zichtbaar minder cellulite. Ga voor een anti-cellulite of huidverstevigende behandeling naar een gespecialiseerde schoonheidsspecialist bij jou in de buurt en onderga deze effectieve massage.

ANBOS-schoonheidsspecialisten volgen de beroepscode, wat vereist dat ze hygiëneprotocollen en basisvoorschriften, inclusief verslaglegging, handhaven. Dit betekent onder andere dat je uitgebreid wordt geïnformeerd over de behandeling die je ondergaat. Klik hier voor meer informatie.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.