Menu
Direct naar downloads

Lidmaatschap opzeggen

We vinden het jammer dat je erover denkt om je lidmaatschap te beëindigen. Want dankzij jou en onze andere leden kunnen wij ons voortdurend inzetten voor verdere professionalisering en belangenbehartiging van de branche schoonheidsverzorging.

Lidmaatschap opzeggen

Met het opzeggen van het lidmaatschap beëindig je alle ANBOS voordelen, zoals eerstelijns juridische ondersteuning en aansluiting bij de geschillencommissie. Houd er rekening mee dat je ook niet meer automatisch voldoet aan eisen vanuit de Wkkgz.

Weet je zeker dat je wilt opzeggen, lees dan verder.

Opzeggen
Je kunt opzeggen door het opzegformulier in te vullen en vóór 1 november te mailen naar ledenadministratie@anbos.nl. Je lidmaatschap wordt dan vanaf 1 januari in het nieuwe jaar stopgezet. 

Let op:
- Het lidmaatschap wordt alléén vanaf 1 januari stopgezet als je je schriftelijk en vóór 1 november hebt afgemeld. 
- Na beëindiging van je lidmaatschap moet je het muurschild en/of schild gespecialiseerden met de bijbehorende specialisatiestroken terugsturen naar ANBOS (Postbus 2099, 3440 DB Woerden).

Bevestiging van opzegging
Na het verwerken van je opzegging ontvang je altijd een bevestiging van ons. Heb je opgezegd en geen bevestiging ontvangen, informeer dan bij de ledenadministratie. Wellicht is je opzegging niet aangekomen.


Bedrijfsbeeïndiging
Besluit je in de loop van het jaar te stoppen met je onderneming? Dan kun je je met een kopie van de uitschrijving uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel per de 1ste van de maand - volgend op de maand waarin wij de informatie hebben ontvangen - uit laten schrijven. Je ontvangt dan restitutie op de reeds betaalde contributie.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.