Menu

Ontharingstechnieken

Bij de gediplomeerde schoonheidsspecialist mét het vakdiploma Elektrisch ontharen of Ontharingstechnieken kun je terecht voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Heb je last van overbeharing, dan kun je terecht bij de hiervoor speciaal getrainde en deskundige schoonheidsspecialisten. Je overbeharing kan op twee manieren tot wel 80% permanent verwijderd worden: met de IPL/laser of door elektrisch ontharen.

Ontharingstechnieken

Verwijdering van ongewenste haargroei met IPL/Laser

 

IPL/Laserontharing

IPL staat voor Intense Pulsed Light. De IPL techniek maakt gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. De warmte van dit flitslicht kan door pigment geabsorbeerd worden. Wanneer het haar het flitslicht absorbeert, zal het haarzakje beschadigd worden. De lasertechniek is krachtiger en bereikt de dieperliggende haarzakjes beter dan IPL. Bij deze methode wordt laserlicht uitgezonden. Pigment kan deze laser absorberen. Het haar absorbeert de laser waardoor het haarzakje vernietigd wordt. 

De gediplomeerde en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten hebben de opleiding voor deze ontharingstechniek afgerond zijn ervaren in laserontharing en staan bij ons geregistreerd. Vind hier een gespecialiseerde schoonheidsspecialist bij jou in de buurt.

Naast ontharen door middel van laser / IPL kun je er ook voor kiezen om je te laten ontharen door Elektrisch Ontharen

Zorgverzekeraars

Deze behandelingen worden door veel zorgverzekeraars vergoed. Of dit voor jou ook het geval is, kun je terugzien in jouw polisvoorwaarden.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.