Menu
Direct naar downloads

COVID-19 Hygiëneprotocol

De lockdown is verlengd tot en met 9 februari. Dat betekent dat schoonheidsspecialisten tot en met 9 februari 2021 dicht blijven.

COVID-19 Hygiëneprotocol

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over de lockdown. Het kan zijn dat de ANBOS telefoonlijn overbelast raakt en we je telefonische vragen niet kunnen beantwoorden. 

Daarom vragen we je om zoveel als mogelijk je vragen per mail te sturen naar info@anbos.nl. We hebben extra mensen ingezet om jouw vraag zo snel en duidelijk mogelijk te beantwoorden. De meest gestelde vragen hebben wij voor jou op een rijtje gezet

Naar verwachting kunnen schoonheidsspecialisten vanaf 10 februari weer hun vak uitoefenen. Mits zij werken volgens het COVID-19 Hygiëneprotocol voor schoonheidsspecialisten.

  • COVID-19 Hygiëneprotocol Schoonheidsspecialisten
    Dit protocol is een verplicht protocol voor alle ondernemingen in de schoonheidsverzorging en gaat in op alle onderdelen van een behandeling; van het contact met de klant vooraf, totdat de klant weer de deur uit gaat. 

  • Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen schoonheidsspecialisten
    Dit document gaat in op het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen in de salon, zoals bijvoorbeeld mondneusmaskers. Mocht vanuit overheid of RIVM andere maatregelen (gaan) gelden, dan moet altijd het advies vanuit overheid of RIVM opgevolgd te worden.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.