Menu

De Leestafel

Steeds meer bedrijven vinden het creëren van een offline moment erg belangrijk. Naast sfeer, een kopje koffie en natuurlijk een goede behandeling kunnen ook tijdschriften een belangrijke bijdrage leveren aan het bieden van een bijzondere ervaring.

De Leestafel

Over De Leestafel
De Leestafel bestaat sinds 1998 en is marktleider in het leveren van pakketten tijdschriften aan bedrijven met een wacht en/of ontvangstruimte. Maandelijks ontvangen deze bedrijven een pakket tijdschriften waarvan de inhoud is afgestemd op de bezoekers. Het pakket bestaat uit minimaal 15 tijdschriften welke direct eigendom worden van het bedrijf.

Wat kan De Leestafel voor jou betekenen?
Door onze jarenlange samenwerking met de ANBOS ontvangen vele ANBOS-leden maandelijks een ‘beauty’ pakket. Dit pakket is grotendeels samengesteld uit damestijdschriften en zorgt ervoor dat er voor jouw bezoekers altijd een passend tijdschrift is. Mocht je zelf willen bepalen wat je maandelijks ontvangt dan kun je zelf een keuze maken uit ons ruime assortiment van meer dan 60 tijdschriften. Mocht je eerst eens willen proberen hoe je en jouw klanten het aanbod van De Leestafel weten te waarderen? Vraag dan hier gratis en vrijblijvend een ‘Beauty’ Leestafelpakket aan.

Exclusief ANBOS ledenvoordeel
Klik hier voor alle voordelen voor ANBOS-leden.

Review

Beleving en gastvrijheid staan hoog in het vaandel in ons bedrijf. En daar hoort zeker ook een verzorgde wachtkamer bij. Wij maken al jaren gebruik van De Leestafel om onze cliënten in onze wachtkamer een actueel aanbod van interessante magazines aan te kunnen bieden. De Leestafel zorgt om de zoveel tijd voor vernieuwing en dat gebeurt tegen een acceptabel tarief. Dat zorgt er voor dat wij al heel lang tevreden klant zijn bij De Leestafel.

(ANBOS-lid: Peter Vlas - Ankie Willems Schoonheidsinstituut, februari 2023)

Review

Ik ben al jaren een tevreden klant van De Leestafel. Maandelijks krijg ik een nieuw, door mijzelf samengesteld, pakket tijdschriften binnen. Er is een ruime keus in tijdschriften, waarbij je ook nog eens bespaart op de winkelprijs. Aanrader wat mij betreft!

(ANBOS-lid: Miranda Meerlo - Schoonheidssalon La Finesse, februari 2023)

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.