Menu

Help123

(25% korting voor ANBOS-leden) Bedrijfshulpverlening is een lastig onderwerp voor ondernemers. Je wilt het graag goed geregeld hebben, maar hoe doe je dat?

ANBOS heeft zich aangesloten bij Help123 waardoor jij  op eenvoudige wijze en betaalbaar je BHV kunt organiseren.

Hoe werkt het?

  • Stap 1: Stel een BHV plan op
    Maak in samenwerking met Help123 een passend BHV-plan voor jouw onderneming. Vervolgens nodig je via e-mail medewerkers uit om Help123 te doorlopen.
  • Stap 2: Nodig je medewerkers uit
    Al je medewerkers leren aan de hand van filmpjes en interactieve vragen de afspraken uit het BHV-plan en wat ze moeten doen bij EHBO, brand en ontruiming.
    Stap 3: Hou overzicht
    In het dashboard kun je eenvoudig zien wie geslaagd is en wie niet. Je krijgt een automatische herinnering wanneer je medewerker(s) de cursus opnieuw moeten doorlopen. Daarnaast kun je eenvoudig het BHV-plan updaten wanneer iets verandert in jouw salon. 

ANBOS ledenvoordeel

Normale prijs: € 10 (excl. btw) per medewerker per jaar
Ledenprijs: € 7,50 (excl. btw) per medewerker per jaar

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Help123 (www.help123.eu)
Telefoon: 030 602 4915
E-mail: info@help123.eu

Je kunt Help123 gratis en vrijblijvend uitproberen door een account aan te maken en vervolgens een bhv-plan voor jouw onderneming op te stellen. Je hoeft pas te betalen als je daadwerkelijk medewerkers uitnodigt voor Help123.

Liever praktijkervaring?

Vind je het prettiger om praktijkervaring op te doen? Als je de voorkeur geeft aan een praktijkcursus, of daarmee de kennis in jouw team wilt aanvullen, dan is dat uiteraard een goed idee. De zorg voor veiligheid is ontzettend belangrijk en hoe jij daar als ondernemer invulling aan geeft, is aan jou. Met Help123 zorg je er in ieder geval voor dat je aan de geldende minimale veiligheidseisen voldoet. Maar maatregelen nemen voor meer veiligheid kan natuurlijk altijd! Kijk op www.anbosacademy.nl voor praktijktrainingen BHV.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.