Menu

Help123

Als ondernemer probeer je ongelukken altijd te voorkomen, maar als het noodlot toch toeslaat wil je dat iedereen binnen je bedrijf weet wat hij of zij moet doen. Snel ingrijpen en hulpdiensten waarschuwen, kan erger voorkomen. Het is daarom belangrijk om bedrijfshulpverlening (BHV) goed te organiseren. Ondernemers vinden de regelgeving rondom bedrijfshulpverlening (BHV) echter vaak onduidelijk. Ook zijn de kosten aan de hoge kant.

Help123

Met de aansluiting bij Help123 heeft de ANBOS het voor de schoonheidsspecialisten elkaar gekregen dat BHV op eenvoudige wijze en met zeer geringe kosten kan worden georganiseerd en ingevuld. Met Help123 maak je een BHV-plan voor je bedrijf, waarin je de BHV-afspraken aangeeft. Daarnaast kunnen alle medewerkers een online BHV-training volgen, waarmee zij leren hoe te handelen bij een noodgeval.

De voordelen op een rijtje:

Voordeel 1: veilig

In een klein bedrijf ben je voor bedrijfshulpverlening vaak afhankelijk van die ene medewerker die op cursus is geweest. Maar als hij of zij ziek is of op vakantie, is er niemand aanwezig die goed weet wat te doen bij bijvoorbeeld brand of als iemand een hartaanval krijgt in de winkel.

Met Help123 is die afhankelijkheid er niet meer, want alle medewerkers volgen via de app/website een online training, net zo lang tot zij geslaagd zijn. Kennis over hoe je moet handelen bij een noodgeval is daardoor bij meer mensen aanwezig en dat bevordert de veiligheid. De cursus is weliswaar minder intensief door het ontbreken van praktijktraining (die niet noodzakelijk is om aan wettelijke eisen te voldoen), maar wel afgestemd op de dagelijkse praktijk van de schoonheidsspecialist en voldoet volledig aan de wettelijke normen.

Voordeel 2: eenvoudig

Help123 is er om jou als ondernemer te ontzorgen. Via de app organiseer je eenvoudig de bedrijfshulpverlening op de werkvloer. Dat ben je als werkgever namelijk verplicht. Het systeem zorgt ervoor dat je niets vergeet en dat alle afspraken in de training van je medewerkers terugkomen. Ook het volgen van de trainingen doen je medewerkers online. Dat kost hen ongeveer een half uur. Zijn je medewerkers geslaagd? Dan ontvangen zij een certificaat. Dit is een jaar geldig. Als het certificaat dreigt te verlopen, herinnert de app je eraan dat het tijd is voor de jaarlijkse herhaling van de training.

Voordeel 3: betaalbaar

Een cursus BHV kost al gauw tussen de € 150 en € 300 per BHV’er per jaar. Met Help123 betaal je slechts € 4,99 exclusief btw per medewerker. Een enorme kostenbesparing dus!

Wil je nu meteen beginnen met Help123, klik dan hier. Of kijk op www.help123.eu

Vind je het prettiger als je BHV’er praktijkervaring opdoet tijdens een cursus? Als je de voorkeur geeft aan een praktijkcursus, of daarmee de kennis in jouw team wilt aanvullen, dan is dat uiteraard een goed idee. De zorg voor veiligheid is ontzettend belangrijk en hoe jij daar als ondernemer invulling aan geeft, is aan jou. Met Help123 zorg je er in ieder geval voor dat je aan de geldende minimale veiligheidseisen voldoet. Maar maatregelen nemen voor meer veiligheid kan natuurlijk altijd!

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.