Menu

Netbeauty Salonsite™

(één maand gratis voor ANBOS-leden t.w.v. € 34) Het bouwen en onderhouden van je eigen salonwebsite kan vrij ingewikkeld en tijdrovend zijn en je bent geen schoonheidsspecialist geworden om je dagen achter een computer door te brengen. Besteed je het uit, dan ben je vaak een hoop geld kwijt aan een webbouwer die geen idee heeft hoe de beauty-branche in elkaar steekt. De oplossing? Een Netbeauty Salonsite™!

Netbeauty Salonsite™

Wat jouw salon nodig heeft
Netbeauty Salonsite™ is het allereerste website-systeem dat speciaal voor salons ontwikkeld is en voorziet in alle aspecten die voor jóuw salon belangrijk zijn:

  • Professionele uitstraling;
  • Goede lokale vindbaarheid;
  • Altijd veilig en up-to-date;
  • Op maat aanpasbaar;
  • En voorzien van alle belangrijke salonfuncties

Focus op waar je goed in bent
Heb je een Salonsite™, dan word je door Netbeauty volledig ontzorgd en heb je totaal geen omkijken meer naar het technische gedeelte van je website. Achter de schermen doet Netbeauty namelijk constant veiligheidsupdates, onderhoud en optimalisatie. Je kunt je Salonsite™ eenvoudig zelf aanpassen, maar je mag je wijzigingen ook altijd naar Netbeauty doorsturen. Of het nu gaat om grote of kleine aanpassingen, Netbeauty rekent hier nooit extra kosten voor. Zo is je website altijd tiptop in orde en kun jij je blijven focussen op waar jíj goed in bent.

Profiteer van ANBOS-ledenkorting
Besloten om je website door Netbeauty te laten bouwen? Hiervoor betaal je 150 euro opstartkosten en vervolgens 34 euro per maand. Als ANBOS-lid profiteer je van één maand gratis.

Meer informatie
Website: Netbeauty Salonsite™
Contact: Contactformulier

Review

De service bij Netbeauty is perfect. Ik heb al heel wat jaren mijn website hier ondergebracht. Er wordt met je meegedacht en alles is mogelijk. Het fijne is dat Netbeauty gespecialiseerd is in de beautybranche en een goede prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Als ik iets bedenk, hoef ik het alleen maar door te geven en dan wordt het geregeld. Ook voor vragen of het opzetten van een verkoopcampagne ben je bij Corné en zijn collega's aan het goede adres. Kortom, ik raad Netbeauty van harte aan.

(ANBOS-lid: Gudrun Has van Beauty op zolder, januari 2023)

Review

Voorheen heb ik een website gehad waarbij ik zelf lastig teksten en foto's kon veranderen. Ik zocht een bedrijf die dit voor mij kon doen en waarbij ik zelf ook altijd snel tekst etc. kon aanpassen. Op aanraden van collega’s ben ik bij Netbeauty terechtgekomen en het is Netbeauty zeker gelukt om mijn wensen te verwezenlijken. Mijn website is goed vindbaar, want ik krijg nog steeds nieuwe klanten binnen die gezocht hebben via Google. Klanten geven aan dat de website er professioneel uitziet en gemakkelijk werkt. Ze kunnen snel een afspraak online boeken. Netbeauty is heel behulpzaam en reageert altijd snel. Ook ben ik super blij met de advertentie campagne die Netbeauty voor mij gemaakt heeft voor Facebook, dit heeft mij veel nieuwe klanten opgeleverd in korte tijd. Het heeft mijn salon een boost gegeven!

(ANBOS-lid: Marloes Lock-van Daalen van Beauty Studio Marloes, januari 2023)

Review

Fijn contact en snelle reacties. Ze luisteren echt naar je wensen en doen er alles aan om dit te realiseren.

(ANBOS-lid: Iris overbeek van Iris Overbeek Beauty & Skincoach, januari 2023)

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.