Menu

Please

Heb je personeel in dienst? Dan weet je dat de zorg voor je personeel een belangrijke maar tijdrovende klus is. Wil jij liever bezig zijn met het runnen van jouw schoonheidssalon dan alle rompslomp die komt kijken bij het werkgeven? Dan biedt Please, dé full service HR dienstverlener voor alle ondernemers, uitkomst.

Please

Over Please
Al sinds 2000 neemt Please ondernemers personeelszaken uit handen. Van vacature en salarisadministratie tot verzuimbegeleiding en HR advies. En alles daartussenin. Daarbij heeft Please maar één doel: ondernemers laten doen waar ze goed in zijn… ondernemen! Of je nu met onze flex- of payrolldienstverlening het totale juridisch werkgeverschap aan ons overdraagt of (tijdelijk) extra specialisme in huis haalt met onze experts. Als je kiest voor Please dan weet je dat alles goed geregeld is voor jou én je personeel. Dat noemen wij 'werkgeven zonder zorgen'!

Wil jij ook werkgeven zonder zorgen?
Please biedt 3 oplossingen voor jouw personeelszaken als ondernemer in het mkb. Wil je alle rompslomp van het werkgeverschap aan ons overdragen? Kies dan voor onze payroll- of flex dienstverlening. Wil (tijdelijk) extra specialisme in huis halen? Dan kies je voor onze Please Experts. Waar je ook voor kiest, met Please weet je dat alles goed geregeld is voor jou, maar ook voor je personeel.

 1. Flex
  Als je personeel flexibel inzet, leen je personeel in via een externe partij zoals Please. Wij werven jouw ideale kandidaat en stellen hem of haar op uitzendbasis aan jou beschikbaar. Vervolgens nemen wij de werkgeverstaken en -risico’s van je over. Zo weet je dat alles goed geregeld is, kun jij je volledig richten op het laten groeien van je bedrijf en profiteer jij als opdrachtgever van maximaal flexibele contractvormen, tot wel 5,5 jaar.
 2. Payroll
  Als je kiest voor payroll, besteed je alle taken en risico’s die komen kijken bij het werkgeverschap uit aan Please. Jouw werknemers komen bij ons op de loonlijst, maar voeren hun dagelijkse werkzaamheden uit bij jou op de werkvloer. Je werknemers merken hier eigenlijk niets van. Ze ontvangen álle arbeidsvoorwaarden die gelden binnen jouw bedrijf en branche en ontvangen op tijd hun salaris. Ondertussen hoef jij eigenlijk alleen nog maar de juiste werknemer te vinden en de gewerkte uren aan ons door te geven. De rest doen wij! Op deze manier weet je zeker dat alles goed geregeld is en kun jij je weer volledig focussen op jouw bedrijf.
 1. Please Experts
  Wil je met jouw bedrijf een professionaliseringsslag maken, maar kun je daar wel wat ondersteuning bij gebruiken? Heb je (tijdelijk) extra ondersteuning nodig om bijvoorbeeld een ziekte- of zwangerschapsverlof op te vangen? Of wil je groeien maar mis je de juiste slagkracht? Doe dan een beroep op één van de Please Experts. Wij helpen je!

Dit neemt Please je uit handen

 • Werving en selectie
 • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
 • ID check
 • Tijdige signalering van contractverlengingen
 • Salarisadministratie
 • Kennis van wet- en regelgeving
 • HR advies
 • Verzuimbegeleiding
 • Opleiding en ontwikkeling
 • Uitdiensttredingen
 • Beantwoorden van alle arbeidsgerelateerde vragen van je medewerkers (en van jou)

Wat levert een samenwerking met Please op?
Samenwerken met Please betekent samenwerken met een betrouwbare en solide partner op het gebied van werkgeven. Please ontzorgt ondernemers en doet dat iedere dag met toewijding, persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid. Kies je voor Please, dan kies je niet alleen voor jarenlange ervaring en expertise maar ook voor:

 • Geen omkijken naar personeelszaken
 • Tijd- en kostenbesparing
 • Gemakkelijk flexibel personeel aannemen
 • Backoffice-, financiële-, juridische-, verzuim- én HR specialisten binnen handbereik
 • Opleidings- en scholingsbudget voor je flexmedewerker(s)
 • Gratis online trainingen via GoodHabitz
 • Collectiviteitsvoordelen zoals korting op zorgverzekeringen, dagjes uit, bioscoopkaartjes, producten en cadeaukaarten
 • En meer...

Exclusief ANBOS Ledenvoordeel
Naast alle voordelen van een samenwerking met Please ontvangen leden van ANBOS een exclusief voordeel op het tarief van Please.

 • 1% korting op de omrekenfactor van alle contractvormen inzake flex
 • Duurzaam inzetbaarheidsbudget (1,02% van het bruto jaarloon per medewerker)
 • Gratis online trainingen via GoodHabitz
 • Collectieve inkoopvoordelen van Please (zoals o.a. ziektekostenverzekeringen etc.)

Meer weten?
Ga naar www.please.nl of neem vrijblijvend contact op met Please adviseur Davy Wind.
Telefoon: 0492 - 388 888
E-mail: d.wind@please.nl

 

‘Als schakel tussen ANBOS en Please kom ik graag direct met jou in contact om je meer te vertellen over de voordelen van onze dienstverlening en de ontzorging die Please kan bieden.’

– Davy Wind, Please adviseur

Download het gratis e-book ‘Wil je gaan payrollen, dit moet je weten!’ 
Wat is payroll, wanneer kies je voor payroll en wat kost het eigenlijk? Dit Please e-book geeft antwoord op deze en nog veel meer vragen. Na het lezen van dit e-book kun jij geen reden meer bedenken waarom je niet zou gaan payrollen. Vul via deze link je gegevens in en ontvang direct het e-book in je mailbox!

Review

Annie Verhoeven van Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven uit Eindhoven werkt inmiddels 10 jaar naar volle tevredenheid samen met Please. "Waarom? Omdat ik overzicht wil hebben in de kosten die ik heb met mijn personeel en gebruik kan maken van al hun kennis en hulp daaromtrent. Ik werk samen met mijn dochter en nog drie schoonheidsspecialistes. Ze vinden het prima om via het Please te communiceren. Ze kunnen alles zelf nakijken en vragen stellen ze via het portaal. Dat is heel prettig omdat het bedrijf hierin gespecialiseerd is en altijd een antwoord heeft. Het scheelt mij een hoop werk. Please doet de volledige personeelsadministratie, salariëring, ziektekostenbeheer, juridische adviezen in het arbeidsrecht en ik kan me volledig focussen op het instituut en doen waar ik goed in ben. Via ANBOS is er een interessante korting, dus wat mij betreft een win-win."

(De Beauty Professional, september 2019)

Lees het klantenverhaal van Annie Verhoeven.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.