Menu

Please

Heb je personeel in dienst? Dan weet je dat de zorg voor je personeel een belangrijke maar tijdrovende klus is. Wil jij liever bezig zijn met het runnen van jouw schoonheidssalon dan alle rompslomp die komt kijken bij het werkgeven? Dan biedt Please, dé full service HR dienstverlener voor alle ondernemers, uitkomst.

Please

Wij zijn Please
En wij helpen ondernemers betere werkgevers te zijn. Samen maken we jouw schoonheidssalon sterker. Wij geloven in de meerwaarde van goed werkgeverschap. Omdat echt betrokken werknemers waarde toevoegen aan jouw salon. Deze verder brengen. Sterker maken.

Als werkgeverspartner voor het mkb ondersteunen wij ondernemers om hun rol als werkgever succesvol uit te voeren. Door alle zaken rondom personeel voor én met hen te regelen. Met alle benodigde expertise en tools. Met kennis van wet- én regelgeving. Met oplossingen voor flex, tijdelijk én vast. Met alles wat werkgevers echt verder helpt.

Wij zijn Please, dé werkgeverspartner.

De werkgeverskracht van Please
Jij hebt een ondernemersdoel. Maar hoe bereik je dit doel? Welke rol speelt personeel daarin? Welke dienst of diensten van Please kun je daarbij gebruiken? Wij adviseren, jij bepaalt. 

  1. Uitzenden: jij zoekt nieuwe medewerkers. Je wilt maximale flexibiliteit. Je wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken.
  2. Payroll: jij hebt al personeel of werft graag zelf nieuwe medewerkers. Je wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken.
  3. Backoffice: je hebt medewerkers zelf in dienst en wilt deze maximaal aan je blijven binden. Maar je wilt ook dat je personeelszaken goed geregeld zijn.
  4. Experts: jouw werkgeverskracht vergroten? Dat doen we samen. Je wilt extra denk- en doekracht wanneer jij het nodig hebt.
  5. Tools: handige werkgeverstools waarmee jij je werkgeverstaken makkelijker en efficiënter kun uitvoeren. Denk aan planning, onboarding & werkinstructies en snelle communicatie. Én met Aybler heb jij altijd en overal inzicht in je werkgeverszaken.

Waarom Please?
Wil jij een betere werkgever worden én daarmee een succesvollere ondernemer? Dan kies je voor Please. Vergroot je werkgeverskracht met onze expertise, advies, diensten en tools. Wij navigeren jou door de uitdagende wereld van het werkgeven. Met onze snelle en persoonlijke benadering gaan we direct aan de slag met jouw doelen. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, wij adviseren én ondersteunen.

Exclusief ANBOS ledenvoordeel
Naast alle voordelen van een samenwerking met Please ontvangen leden van ANBOS een exclusief voordeel op het tarief van Please.

  • 1% korting op de omrekenfactor van alle contractvormen inzake flex
  • Duurzaam inzetbaarheidsbudget (1,02% van het bruto jaarloon per medewerker)
  • Gratis online trainingen via GoodHabitz
  • (Collectiviteits)kortingen op bijvoorbeeld ziektekostenverzekeringen en dagjes uit et cetera.

Meer weten?
Ga naar www.please.nl of neem gerust contact op met Please adviseur Davy Wind via 0492 – 388 888 of d.wind@please.nl

‘Als schakel tussen ANBOS en Please kom ik graag direct met jou in contact om je meer te vertellen over de ondersteuning die Please jou kan bieden. Zo maken we van jou een sterkere werkgever én ondernemer.’

– Davy Wind, Please adviseur

Review

Annie Verhoeven van Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven uit Eindhoven werkt inmiddels 10 jaar naar volle tevredenheid samen met Please. "Waarom? Omdat ik overzicht wil hebben in de kosten die ik heb met mijn personeel en gebruik kan maken van al hun kennis en hulp daaromtrent. Ik werk samen met mijn dochter en nog drie schoonheidsspecialistes. Ze vinden het prima om via het Please te communiceren. Ze kunnen alles zelf nakijken en vragen stellen ze via het portaal. Dat is heel prettig omdat het bedrijf hierin gespecialiseerd is en altijd een antwoord heeft. Het scheelt mij een hoop werk. Please doet de volledige personeelsadministratie, salariëring, ziektekostenbeheer, juridische adviezen in het arbeidsrecht en ik kan me volledig focussen op het instituut en doen waar ik goed in ben. Via ANBOS is er een interessante korting, dus wat mij betreft een win-win."

(De Beauty Professional, september 2019)

Lees het klantenverhaal van Annie Verhoeven.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.