Menu

Please

Wil jij starten met personeel of heb je al personeel in dienst? Dan weet je dat de zorg voor je personeel een belangrijke, maar tijdrovende klus is. Wil jij liever bezig zijn met het runnen van jouw schoonheidssalon en de ontwikkeling van je personeel dan alle rompslomp die komt kijken bij het werkgever? Dan biedt Please, dé full service HR-dienstverlener voor uitkomst.

Please

Over Please
Als werkgeverspartner voor het mkb ondersteunen wij ondernemers zoals jij hun rol als werkgever succesvol uit te voeren. Door alle zaken rondom personeel voor én met hen te regelen. Voor iedere werkgeversuitdaging een oplossing. Met uitzenden, payroll, salarisadministratie, ZZP, (HR) experts, digitale tools óf een combinatie daarvan. Wij helpen ondernemers betere werkgevers te zijn en hun werkgeverskracht te vergroten.

Wat kan Please betekenen voor jou?
Jij hebt een ondernemersdoel. Maar hoe bereik je dit doel? Welke rol speelt personeel daarin? En hoe pak je personeelszaken het beste aan zodat deze bijdragen aan de groei van je salon? Daar helpen wij je graag bij!

Op basis van één gesprek van één uur maken wij één concreet samenwerkingsplan. Met dit plan weet jij:

 • Waar jouw uitdaging op personeelsgebied ligt;
 • Hoe we deze uitdaging samen gaan aanpakken / welke van onze diensten we daarvoor adviseren;
 • Wat het jou oplevert én wat het kost. Gewoon duidelijk.

Voor iedere werkgeversuitdaging een oplossing
Ieder bedrijf is anders en heeft andere uitdagingen als het aankomt op personeel. Om voor iedere uitdaging een oplossing te kunnen bieden, ontwikkelden wij verschillende diensten die los of in combinatie in te zetten zijn.

 • Uitzenden: jij zoekt nieuwe medewerkers. Je wilt maximale flexibiliteit. Je wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken.
 • Payroll: jij hebt al personeel of werft graag zelf nieuwe medewerkers. Je wilt dat je personeelszaken goed geregeld zijn én je risico’s beperken.
 • Salarisadministratie: je hebt medewerkers zelf in dienst en wilt deze maximaal aan je blijven binden. Maar je wilt ook dat je personeelszaken goed geregeld zijn.
 • ZZP-Diensten: Wil je jouw ZZP’ers snel aan het werk zetten én zeker weten dat je aan alle wet- en regelgeving voldoet? Dan is het tijd voor de ZZP-dienstverlening van Please. Wij nemen risico’s weg en zorgen dat alles goed geregeld is voor jou én je ZZP’ers. 100% wet DBA-proof.
 • (HR) Experts: extra denk- en doekracht wanneer jij het nodig hebt.
 • Digitale tools in één systeem, Aybler: handige digitale werkgeverstools waarmee jij je werkgeverstaken makkelijker en efficiënter kan uitvoeren. Denk aan je personeelsadministratie, -planning, onboarding & werkinstructies en snelle communicatie. Én met de Aybler app heb jij je werkgeverszaken ook nog eens altijd bij de hand.

Exclusief ANBOS ledenvoordeel
Naast alle voordelen van een samenwerking met Please ontvangen leden van ANBOS een exclusief voordeel op het tarief van Please.

 • 1% korting op de omrekenfactor voor alle contractvormen inzake flex en payroll
 • Duurzaam inzetbaarheidsbudget (1,02% van het bruto jaarloon per medewerker) bij flex
 • Gratis online trainingen via GoodHabitz
 • (Collectiviteits)kortingen op o.a. ziektekostenverzekeringen

Meer weten over Please of benieuwd wat we voor jou bedrijf kunnen betekenen?

Ga naar www.please.nl of neem gerust contact op met Please adviseur Arno van Helvoirt via 0492 – 388 888 of a.vanhelvoirt@please.nl.

‘Als schakel tussen ANBOS en Please kom ik graag direct met jou in contact om je meer te vertellen over de ondersteuning die Please jou kan bieden. Zo maken we van jou een sterkere werkgever én ondernemer.’

– Arno, Please adviseur

Review

Rachsjanda Roewaida Venneman, eigenaresse van schoonheidssalon Scenery Beauty & Anti-Aging én ANBOS lid, werkt al een aantal jaren samen met Please. “Please helpt mij een sterke werkgever te zijn doordat zij het administratieve deel voor het personeel op zich nemen, zodat ik mijzelf bezig kan houden met het begeleiden van mijn team en het laten groeien van mijn bedrijf.”

(ANBOS-lid: Scenery Beauty & anti-Aging, januari 2023)

Benieuwd naar Rachsjanda’s hele werkgeversverhaal en de samenwerking met Please? Bekijk hier de video.

Review

Annie Verhoeven van Acne en Schoonheidsinstituut Annie Verhoeven uit Eindhoven werkt inmiddels 10 jaar naar volle tevredenheid samen met Please. "Waarom? Omdat ik overzicht wil hebben in de kosten die ik heb met mijn personeel en gebruik kan maken van al hun kennis en hulp daaromtrent. Ik werk samen met mijn dochter en nog drie schoonheidsspecialistes. Ze vinden het prima om via het Please te communiceren. Ze kunnen alles zelf nakijken en vragen stellen ze via het portaal. Dat is heel prettig omdat het bedrijf hierin gespecialiseerd is en altijd een antwoord heeft. Het scheelt mij een hoop werk. Please doet de volledige personeelsadministratie, salariëring, ziektekostenbeheer, juridische adviezen in het arbeidsrecht en ik kan me volledig focussen op het instituut en doen waar ik goed in ben. Via ANBOS is er een interessante korting, dus wat mij betreft een win-win."

(De Beauty Professional, september 2019)

Lees het klantenverhaal van Annie Verhoeven.

Chat on WhatsApp
Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.