Menu

Salonplaza

Videomarketing is op dit moment een van de meest effectieve en snelst groeiende kanalen om te adverteren. Het zal je dan ook vast niet ontgaan zijn dat steeds meer bedrijven investeren in goede video content om de consument te kunnen bereiken.

Salonplaza

Zo is het niet alleen bewezen doeltreffend, maar daarnaast biedt deze vorm van marketing meer voordelen:

- Video heeft de unieke kracht om consumenten aan te zetten tot actie.
- Het zorgt voor een betere interactie en betrokkenheid met de consument, doordat je een menselijke kant van je onderneming laat zien.  
- Daarnaast verhoogt video de marketingprestaties van jouw onderneming, doordat geloofwaardige content en een betrouwbaar gezicht doorslaggevend kan zijn bij het wel of niet afnemen van een product of dienst.

Kortom, videomarketing is een perfecte aanvulling op je website, social media kanalen en digitale nieuwsbrieven. En daar denken we als ANBOS graag in mee. Daarom start ANBOS vanaf 1 januari 2019 een samenwerking met Salonplaza.nl. Een organisatie die als geen ander weet hoe je jouw salon het mooist op beeld kan vastleggen. Salonplaza is opgericht door TV-programmamaker, regisseur én cameraman Nikolai Khatchatouryan. In de afgelopen acht jaar heeft Nikolai diverse salons gefilmd voor televisieprogramma’s als RTL Life is Beautiful. Salonplaza is van mening dat het voor iedere schoonheidssalon mogelijk moet zijn een professionele bedrijfsfilm te laten maken. Daarom kunnen ANBOS-leden profiteren van een collectieve ledenkorting van 250 euro! Heb je interesse? Kijk dan alvast voor meer informatie op de website.

Ja, ik accepteer cookies.

Deze website gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.